Altn Madalya Alan Üyelerimiz

Ailemizin 1000. Üyesi olma şerefine nail olan üyemize KANACALİ ye 1000. üye olma altın madalya ödülü verilmiştir. Aileye tekrar hoşgeldiniz.

kardelenkurt tarafından yazılan metin:
Ailemizin 1000. Üyesi olma şerefine nail olan üyemize KANACALİ ye 1000. üye olma altın madalya ödülü verilmiştir. Aileye tekrar hoşgeldiniz.

Tebrikler *clap*

tebrikler *clap*

tebrikler *clap*

Tebrikler kanacali yani kazım kardeşim.....*clap**clap**clap*

en basta doblo team aılesıne sonrada vesıle olan bakı ergul abıme tesekkurlerımı bır borc bılırım bırlıkte daha guclu bır aıle olmamızı temennı edıyorum herkese ve herseye tesekkur edıyorum

kanacali tarafından yazılan metin:
en basta doblo team aılesıne sonrada vesıle olan bakı ergul abıme tesekkurlerımı bır borc bılırım bırlıkte daha guclu bır aıle olmamızı temennı edıyorum herkese ve herseye tesekkur edıyorum
Eyvallah kardeşim aramıza 1000 geldin pir geldin ....Bende seni aramızda görmekten mutluluk duydum.....Tekrar hoşgeldin.....

kanacali tarafından yazılan metin:
*clap**clap*

ohohooo ne konular varmış ya 2010dan bu yana gören olmamış arkadaş hala gold pakette mi 😀 yakın zamanda adlarını duyduğumu hatırlamıyorum 😛 😀

bende isimlerini hiç duymadım 😀 mazide kaldı sanırım abiler. 2011 de ilk katıldığımda ekrem abi vardı d2 maxisi vardı o zamanlar bizdede d2 maxi vardı ama onun arabası çok hoşuma giderdi ama sonra ortadan kayboldu baya aktif biriydide ama ne oldu bilmiyorum. Hiç unutmam ekrem abiyi 🙂

@duhan13
Eskileri görünce aklıma geldi anlatim dedim 😀 Sizlerinde varsa böyle aklında kalan üyeler ve hikayeler dinlemek isterim.

@kardelenkurt
Bi konu acta eskileri konusalim abi 🙂

Back