G Gonzalez Azimli Üye Kayıt 23 Ocak 2011 Mesaj 10 5 Mart 2011 #41 Arka amortisörler degişti arakadan gelen ses kesildi sorun amortisörmüş
cAn 3436 Onursal Danışman Yönetici Yetkili Kişi Onursal Danışman Yönetici Başka Araç Kayıt 13 Mayıs 2010 Mesaj 6.426 Adı Can TANRIVERDİLER Kan Grubu A RH - Şehir İstanbul Meslek Uçak Teknisyeni Aracınız Başka Araç Modeli Active Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2007 Renk Crono Gri 5 Mart 2011 #42 Gonzalez tarafından yazılan metin: Arka amortisörler degişti arakadan gelen ses kesildi sorun amortisörmüş Hepsini görüntüle... kaç tl ye değiştirdin??
Gonzalez tarafından yazılan metin: Arka amortisörler degişti arakadan gelen ses kesildi sorun amortisörmüş Hepsini görüntüle... kaç tl ye değiştirdin??
G Gonzalez Azimli Üye Kayıt 23 Ocak 2011 Mesaj 10 6 Mart 2011 #43 garantiden degişt zaten parasınıda sormadım araç garantifllonun
cAn 3436 Onursal Danışman Yönetici Yetkili Kişi Onursal Danışman Yönetici Başka Araç Kayıt 13 Mayıs 2010 Mesaj 6.426 Adı Can TANRIVERDİLER Kan Grubu A RH - Şehir İstanbul Meslek Uçak Teknisyeni Aracınız Başka Araç Modeli Active Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2007 Renk Crono Gri 6 Mart 2011 #44 Gonzalez tarafından yazılan metin: garantiden degişt zaten parasınıda sormadım araç garantifllonun Hepsini görüntüle... şirket aracı yani 🙂 🙂
Gonzalez tarafından yazılan metin: garantiden degişt zaten parasınıda sormadım araç garantifllonun Hepsini görüntüle... şirket aracı yani 🙂 🙂