Ankaralı Doblocular..

askerden yeni döndüm. siteye uzak kaldım . doblomu 5 ay sürmedim . tekrar aranızdayım .

Ulus Cebeci Çankaya , Gardaş deriz Kankaya , Bize her yol Paris değil , Laa bize her yer ANGARA................ ohhhhh

Selamlar olsun, hoşgeldiniz

ANGARALI gardaşlarım

ben buraya ne zaman üye oldum bilmiyom ama sincan da beyaz uçan doblo görürseniz ahanda o benim laa 🙂

d2 1,3 etimesgut - sincan *happy*

Selam Arkadaşlar 2014 Doblo ile aranızdayım. Araç henüz rodaj aşamasında olmasına karşın son derece memnun etti. Sitede emeği geçen herkese ve tüm forum arkadaşlarına SELAMLAR, SAYGILAR... Kazasız, Belasız Yolculuklar dilerim.

Selam Arkadaşlar 2014 Doblo ile aranızdayım. Araç henüz rodaj aşamasında olmasına karşın son derece memnun etti. Sitede emeği geçen herkese ve tüm forum arkadaşlarına SELAMLAR, SAYGILAR... Kazasız, Belasız Yolculuklar dilerim.

Hemşerim hoşgeldin. 19 Ekim buluşmasına bekliyoruz.

Hoşbulduk Hemşerim. İnşaallah katılmak isterim. Etkinlikle ilgili bir bilgi link vs. var mı?

bayramdan sonra yoğun bir duyuru tanıtım olacak

19 ekim pazar saat 14:00 gibi AOÇ Park Center olarak düşünüyoruz

bayramdan sonra yoğun bir duyuru tanıtım olacak

19 ekim pazar saat 14:00 gibi AOÇ Park Center olarak düşünüyoruz

O gün Park Center Otoparkını düşünemiyorum 🙂

Bayramdan sonra Çankırı'da olacağım ama böyle bir etkinlik için özellikle gelirim.

sezon bitti bence hava soğudu ayrıca şöyle birşey yapacağım ben araç parkında bir bloku geceden kapattrıacağım yemekli olacağından yemek yeme yerinde de ayırttıracağız.Diğer yerlerin yoğun olması bize lazım değil bence..

sizin bir yer öneriniz var mı? Merkezi olması gerekiyor ona göre orayı da tutabiliriz.

Mrb arkadaslar Ankara Dikmenden Kayhan.Bir sure once uye oldum.Insallah vaktim olursa gelmeyi cok isterim.Aileler gelebiliyor mu bu bulusmaya yoksa sadece suruculer mi katilacak? 06 UAG 50....

sezon bitti bence hava soğudu ayrıca şöyle birşey yapacağım ben araç parkında bir bloku geceden kapattrıacağım yemekli olacağından yemek yeme yerinde de ayırttıracağız.Diğer yerlerin yoğun olması bize lazım değil bence..

sizin bir yer öneriniz var mı? Merkezi olması gerekiyor ona göre orayı da tutabiliriz.

Otoparkı baya büyük oranın. Önceden konuşulup ayarlanırsa uygun olur bence de.

Back