APP PLAKA YAPIMI - PLAKA KALINLAŞTIRMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan undabah
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
http://www.turkiyeotoforum.com/tr/index.php?topic=2805.new

işte foto...

App de her araçta güzel durmuyo, bu foto en güzel örneklerinden biri bence. Bu araca yakışmamış.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
http://www.turkiyeotoforum.com/tr/index.php?topic=2805.new

işte foto...

App de her araçta güzel durmuyo, bu foto en güzel örneklerinden biri bence. Bu araca yakışmamış.

bu alıntıdır arkadaşlar onun için yorum yok 🙂 bnm dobloda güzel duruyor 🙂)

81431129.jpg

bu benim yaptığım plaka
bütün hakları saklıdır .p 🙂

yanlız bu plakaya yarım saat kadar uraştım çünkü yanlardaki siyah şeritleri tinerle kazıdım daha sonrada kalınlaştırdım...

81431129.jpg

bu benim yaptığım plaka
çok güzel olmuş tebrikler *clap* *tup*

81431129.jpg

bu benim yaptığım plaka

Çok güzel olmuş kardeş güle güle kullan. Bende aynı kalıp bastırdım plakayı ama yandaki şeritleri silmek yerine şöförler cemiyetinde boyanmadan önce Hakan'a rica ettim. kenarlara bant yapıştırıp boyaya soktuk. Boyadan çıkınca da bantları söktük temizleme derdi olmadı. Bende sen gibi kalınlaştırsam diye düşündüm ama plakalar arabaya yapışık durumda 🙁 ordayken boyamak biraz zor olur diye cesaret edemiyorum...

Black Hawk tarafından yazılan metin:
81431129.jpg

bu benim yaptığım plaka

Çok güzel olmuş kardeş güle güle kullan. Bende aynı kalıp bastırdım plakayı ama yandaki şeritleri silmek yerine şöförler cemiyetinde boyanmadan önce Hakan'a rica ettim. kenarlara bant yapıştırıp boyaya soktuk. Boyadan çıkınca da bantları söktük temizleme derdi olmadı. Bende sen gibi kalınlaştırsam diye düşündüm ama plakalar arabaya yapışık durumda 🙁 ordayken boyamak biraz zor olur diye cesaret edemiyorum...

Beyaz yerlere bant çekersen üzerinde de boyayabilirsin.

Sorun maskeleme bandı yada emek değil. Demek istediğim masanın üstünde serbest durumdaki bi plakayı boyamak araçta takılı olandan daha kolay ve daha itinalı sonuç verir bence.

Sorun maskeleme bandı yada emek değil. Demek istediğim masanın üstünde serbest durumdaki bi plakayı boyamak araçta takılı olandan daha kolay ve daha itinalı sonuç verir bence.

Doğru tabii ama başka şansın yoksa üzerinde deneyeceksin. Kalemle uğraşacağın için de maskelemeyi iyi yaparsan bence sıkıntı çekmezsin düşündüğün kadar. Biraz daha fazla yorar seni o kadar 🙂

bende 2 ayda bir yeniliyorum ve benm plakalar arabamın üstüne silikonlu 🙂 maskelemeye filan gerek duymuyorum kaldırımın kenarına çekip kaldırıma oturup boyuyorum şimdiye kadar 3 defa filan yaptım. ark. arabalarınıda üzerindeyken boyadım bi sıkıntı olmaz yani.

bende 2 ayda bir yeniliyorum ve benm plakalar arabamın üstüne silikonlu 🙂 maskelemeye filan gerek duymuyorum kaldırımın kenarına çekip kaldırıma oturup boyuyorum şimdiye kadar 3 defa filan yaptım. ark. arabalarınıda üzerindeyken boyadım bi sıkıntı olmaz yani.

Benim gibi kocaman bi göbeğin yok anlaşılan 😀

😀

🙂*music*

😀 😀

Back