araba sola çekiyor.

erener18

Azimli Üye
Adı
eren
Abiler kişlik lastikleri taktim balans ayarlarini da yaptik havasi da iyi fakat araba sola cekiyor. Neden olabilir?

[QUOTnscnr55, post: 140623, member: 9763"]Rot ayarları ?[/QUOTE]
Daha once yazliklar varken problem yoktu. Kisliklari takinca oldu

Valla Eren'imin neden yaptığı konusunda fikrim yok ama sola doğru derken Ankara'ya doğru gelmek istiyor sanırsam senin Doblo 😉

Arkadaşım lastik Cide cantlariyla birlikte çapraz değiştirme yaptır düzelir benimde başıma geldi Rot balance cı arkadaşım değiştirdi düzeldi bir uyarıda bulundu 10 bin km de bir çapraz değişim yapmam konusunda böyle bir sorunla tekrar karsilasmazsin dedi

önleri sagı sol yap solu sag yap

Arkadaşlar belki herkes bilir lastiklerin takilis yönleri vardır sağ lastiği sola alırken bunlara dikkat edilmelidir .belki bu sebeble sola veya sağa çekme yapa bilir

eger dış yönlü iç yönlüyse buna dikkat etmek lazım

lastiklerdendir.

@ustabirol
Bana da öyle dedi. Başka çare yok gibi. Bunlarda ileri geri rot ayarı yokmuş galiba

kankrk, post: 140651, member: 6877"]Valla Eren'imin neden yaptığı konusunda fikrim yok ama sola doğru derken Ankara'ya doğru gelmek istiyor sanırsam senin Doblo 😉[/QUOTE]
Sizinkiker
@Ilkankrk
Sizin arabalar niye sağa çekmiyor acaba. Çankırıya doğru mesela 🙂

Benimki bir defa sağa çekti soluğu Çankırı da aldım valla.O gün bugündür sorun yok.

@erener18 aynı arıza vardı çözümü yapıldı
20151129_121059.jpg

@yunus0635
hayırlı olsun.en aşağı soldaki kırmızıyı da düzeltmeleri gerekmiyor muydu?kaç liraya ayarlıyorlar.

Sağol başkanım ücretsiz garanti kapsamında oldu

@MEHMET78
Normal hepsi başkanım
Screenshot_2015-11-29-16-20-37.png

@yunus0635
ilk fotoda bir tane kırmızı vardı da.hayırlı olsun tekrar.

@erener18
evet araçları üzmemek lazım.

@yunus0635
Senin şu fotoğraf çekmene Ayranım
Her cevap için bir foto cekmisin. .
Tebrikler

Back