ARABAM ABS LİMİ ABS SİZ Mİ..??????

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eneslim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bak bugünde indirim geldi mazota😀.Birde bazı istasyonlar yüzde 12 ila 20 arası indirim kampanyaları yapıyorlar,yakalarsak ordan uçak mazotu alıyoruz 20 liralık felan😀
Buarada bir anım: Cepte para yok ,sene geçensene,girdim benzin istasyonuna,15liralık dedim pompacı kardeşe,adama bana ne dese iyi:

ZİPPO NERDE abi😀...Tabi ben bozuntuya vermedim,adam beni hiç tanımaz ama espriyle koydu lafı.Anahtarı verdim eline pompacının ben karşı kafede yemek yiycem sen arabayı yıkattır kafenin önüne çek dedim😀 Önce kal geldi komik pompaciya ,sora arkama bakmadan kafeye girdim.oturdum 1 bardak su söyledim,pompacı SEVE SEVE gitti yıkattı getirdi arabayı ama bidaha tövbe etmiştir espiri yapmaya😀😀😀

Heyecan olsun diye ne Yapalım 🙂)

serdarengin tarafından yazılan metin:
Bak bugünde indirim geldi mazota😀.Birde bazı istasyonlar yüzde 12 ila 20 arası indirim kampanyaları yapıyorlar,yakalarsak ordan uçak mazotu alıyoruz 20 liralık felan😀
Buarada bir anım: Cepte para yok ,sene geçensene,girdim benzin istasyonuna,15liralık dedim pompacı kardeşe,adama bana ne dese iyi:

ZİPPO NERDE abi😀...Tabi ben bozuntuya vermedim,adam beni hiç tanımaz ama espriyle koydu lafı.Anahtarı verdim eline pompacının ben karşı kafede yemek yiycem sen arabayı yıkattır kafenin önüne çek dedim😀 Önce kal geldi komik pompaciya ,sora arkama bakmadan kafeye girdim.oturdum 1 bardak su söyledim,pompacı SEVE SEVE gitti yıkattı getirdi arabayı ama bidaha tövbe etmiştir espiri yapmaya😀😀😀

Pezevenge.........Zippo nerde dediğinde........ananın suyunun altını mı yakacan diye sorsaydın ya..........

😀 😀 😀 😀 😀 😀 delisin aga!

hacı ne yorumlar var yaaa...koptum ulan!herkes ayrı bi enstantene!oto mizah dergisi gibisiniz!

diamond tarafından yazılan metin:
Hızlı bir şekilde giderken ani fren yap eğer fren bedalı küt küt vuruyosa Abs vardır yok fren bedalında herhangi bir hareket yoksa Abssizdir 🙂
😀😀😀😀 abu arada elfrenini çek,vitesi 5 den 2 ye al, birde 40 kiloluk şanzımana bağlı çapayı camdan dışarı at ,he birde yapabiliyosan kapıdan ayağını yere sür😀😀😀

40 kiloluk şanzımana bağlı çapayı camdan dışarı at,yapabiliyorsan kapıdan ayağını yere sürt! 😀😀😀😀😀😀😀😀bu sabah saat 9.30 dan beri buna gülüyorum....

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
😀😀😀😀 abu arada elfrenini çek,vitesi 5 den 2 ye al, birde 40 kiloluk şanzımana bağlı çapayı camdan dışarı at ,he birde yapabiliyosan kapıdan ayağını yere sür😀😀😀

Serdar mazot mu aldın yine 😀

buda süper olmuş....😀😀😀😀ahahahahaa koptum ulan!😀😀😀

Baba ne içtiniz siz allasen yaaaaaaaa.............😀

Back