Araç Işıklandırmada Yardıma İhtiyacım Var.

sen nekadar dikkatli olsanda karşı taraf olmaya bilir.
konturolü elden bırakmamak gerek doblom bende kendime güvenirim ama karşımdakine asla

Doğru söylüyorsun, ama öyle aman aman kumar oynamam. Kazadan çekinmem ama, ciddi kazalara yol açacak şekilde kullanmam DobloM'u 🙂

ya aslında trafiğin yoğun olduğu bölgelerde genelde teybi kapatırım veya sesini kısarım rahat yollarda açarım ama o gün nasıl olduysa ses açıktı poliste duymuş işte yoksa doblomu riske atmam arabama zarar gelmesine de kıyamam 😀

ben camları kapatırım ses fazla dışarı gitmez oto yolda son ses ama sokak arasın da sonuna kadar kısık nerdeyse burası ist patlatırlar arabayı mazallah

Tabi tabi, sanki 2 kmden duyuyorda 😀😀

Kötü çocuk, yanlış hareket 😛 😀

walla istanbula gerek yok kayseride bizim abinin arabaya 750tlye yeni aldığı pionner teybi götürdüler 😀 😀 hemde aldııktan bi hafta sonra onun için türkiyenin her yeri aynı artık 😀

Araçta ne sistemi var bakim 😀

Standart teybi bile söker eve koyar. 😀

araç doğandı ama sistemi özellik olarak bilmiyorumda sağlam sistem vardı. aslında hergün teybin kafayı alıyormuş o günde almamış bide üstüne üslük arabayı kitlememiş sanırım öyle oluncada götürmüşler 😀

Bende ilk kez bugün teybin kafasını almadım!!! 🙂

Bi bakim camdan 🙂

alperen abi kim götürmez ki ögle araç acık teyibi üstünde ama hırsız cok sevinmiştir. bu duruma acıkcası ama yazık yani 😡

doblom dikkat et senin kinide götürmesinler.yada en azından kapıları kitle🙂

Kafayı aldım geldim. 😀

Valla gözüme uykuma girmezdi. 😀

Senden de ses sisteminin tanıtımını bekliyorum. 😀

Back