ARAÇ KAMERASI ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU

Bu ürün
Screenshot_2015-03-12-14-06-03.png
Screenshot_2015-03-12-14-06-23.png

SLM. BENİM KAMERA BUNUN YANINDA SOLDA SIFIR KALIR. SLM MEVLÜT AMCA.

[QUOTE="Cetin, post: 113951, member formatta kaliteli görüntü ile kayıt edip 32 gb alanı gunluk 5 saat kayıtla bir hafta 7(güm) çıkarsa çok iyi olur. 15 saat yetersiz.
Bu arada geçmiş olsun. Allah kimseye kaza bela vermesin.[/QUOTE]

Bu kamerada format ayarları var secebiliyorsun 32 gb kart taktım hafıza dolunca en eski kayıttan siliyor.

@mesut170
Abi olay zaten almakta getiren olsa hemen alıcam

@volkan guney
kargo bedava + 1 ayda maximum geliyor kredi kartı ile alın. hiçbir sıkıntısı yok

@mesut170

Bu kamerada format ayarları var secebiliyorsun 32 gb kart taktım hafıza dolunca en eski kayıttan siliyor.[/QUOTE]

Formatı ayarladınız şekilde max kaç gun oluyor peki cihaz denediniz mi

SLM. ARKADAŞLAR.FORMAT ÖNEMLİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM 1 DK LIK GÖRÜNTÜ 40-50 MB YER TUTUYOR AVİ DE. BU GÖRÜNTÜYÜ Bİ ARKADAŞINA GÖNDERMEYİ VEYA SİTEYE YÜKLEMEYİ DÜŞÜNÜN. ONUN İÇİN FORMAT AVİ, OLMASIN. SLM MEVLÜT AMCA.

@Cetost: 113971, member: 1316

Formatı ayarladınız şekilde max kaç gun oluyor peki cihaz denediniz mi[/QUOTE]
Denemedim çunku eski görüntüyü kendi otomatik olaraksiliyor . Formatı 2 kademe dusurmreme rağmen kaliteli çekim yapıyor.

E="volkan guney, post: 113968, member: 6276"]Abi olay zaten almakta getiren olsa hemen alıcam[/QUOTE]
Volkan kredi kartı ile dolar üzerinden alıyorsun.3-4 haftaya geliyor aynen gittigidiyor sistemi ürün gelince onay veriyorsun para satıcıya gidiyor site sağlam sıkıntı yok.Ben sürekli alışveriş yapıyorum buradan

aliexpress te alışveriş yaparken satıcının feedback ine puanına dikkat ederek alılveriş yaparsanız hiç bi sorun olmaz 4.alışverişim şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım geçen hafta gündüz farı devresi aldım şu anda yolda inşallah bi haftaya gelir

@volkan guney
volkan tayvanda arkadaşım var şuanda tatilde,o bankok da bakıp bana haber vericek..fiyatı uygunsa aldırıcam...sanada haber veririm..

@zencireis
serkan haber bekle benden dostum..

@serdarengin
Valla çok iyi olur inan hiç tecrübem yok internet üzerinden alışverişte 4 gözle haber bekliyorum senden şimdiden teşekkür ederim

@mesut170
Volkan kredi kartı ile dolar üzerinden alıyorsun.3-4 haftaya geliyor aynen gittigidiyor sistemi ürün gelince onay veriyorsun para satıcıya gidiyor site sağlam sıkıntı yok.Ben sürekli alışveriş yapıyorum buradan[/QUOTE]
Valla güzel söylüyorsun da hiç alışverişim olmadığı için hem bilmiyorum hem de çekiniyorum alakan için teşekkür ederim çok sağol

@aozgur
Devreyi neden ve nasıl kullanacaksın.

@mesut170
benim kullandığım led gece çok fena ışık veriyo deyim yerindeyse kısa far niyetine kullanabilirim o oderece.. bu devreyle kısa fardan tetik alıp ışık gücünü %50 oranında yarıya indirecem. ve arabadan inip kapıları kilitledikden sonra 15 sn daha yanmaya devam edecek..

@serdarengin
Serdar kardeş bende alabilirim ugraşmayalım internetle banada haber verebilirsen sevinirim

Mesut kardeş iyi akşamlar kameranın ses kaydı nasıl net çekiyormu bende bir tane var dandik birşey ugultudan başka birşey yok

@Alirüzgar
Ses çok kaliteli kayıtlar net dinleniyor

Back