AlperAkbiyik
Saygın Üye
- Adı
- Alper
- Modeli
- Renk
- Bal Köpüğü
AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:
kaplama nasıl oluyor...
Destroyer tarafından yazılan metin:
prisonerman tarafından yazılan metin:
benzer bir konu olduğu için yeni konu açıp boşuna uzayda yer kaplamak istemedim 🙂...(AŞINMA KONUSU)
sürgülü kapıların çerçeve kısmı diyebileceğimiz hem arka tarafa bakan kenarında hem de ön tarafa bakan kenarlarında oluşan nokta şeklinde aşınma belirtisi olan lekelerin çoğalmasını nasıl engelleyebiliriz?
dikkat ettim D2 kasa olan neredeyse bütün doblolarda mevcut...
dipnot : detaycı biri olarak hoşuma gitmeyen kötü bir görüntü. Lütfen çözüm önerilerinizi gönderin.
Tam olarak neresini diyorsun fotoğrafla gosterebilirmisin aşınmayı.
diamond tarafından yazılan metin:
Bir ürün tavsiye edeceğim ben kullanıyorum solmuş plastik yüzeyleri yeni gibi parıl parıl parlatıyor yurt dışından almıştım halada kullanıyorum. Megiuars Gold Trim Detailer diye bir malzeme
![]()
AlperAkbiyik tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar ve abiler arcın tek kapılı olması sebebiyle sağ arka kapının girişi aşırı derecede yıprandı ve her arabayı temizlememde ne kadar silsemde yıkasamda çıkmıyor artık çizik çizik olmuş grileşmiş buraya ne yapabilirim yani krom aparat tarzı falan bişe olurmu ve başka ne olabilir.....
![]()
UmitKaraburun tarafından yazılan metin:
bendede aynı sorun war ama arkadasım bi plastik parlacıtı falan tavsiye etti düzeldi cok iyiydi sonra sanki arabaya binen insanlar oraya basmak için biniyor binen oraya basıyor direk nedense 😀