Baki Abinin Arabaya Zor Sıgmıs Alet Edevat 🙂 🙂hoş olmuş hoş.....bilmezmiyiz deniz tutkalını...bir onu biliriz...birde ele bulaştıktan sonra günlerce çıkmayan siyahlığını....*hehe*
baki abi bu sandıklar senin alet edevatı almaz 🙂
Baki Abinin Arabaya Zor Sıgmıs Alet Edevat 🙂 🙂hoş olmuş hoş.....bilmezmiyiz deniz tutkalını...bir onu biliriz...birde ele bulaştıktan sonra günlerce çıkmayan siyahlığını....*hehe*
baki abi bu sandıklar senin alet edevatı almaz 🙂
yarın da ben benim araçtaki sandıkları fotolayıp atayım... önceki dobloma yaptırmıştım satarken söküp buga monte ettim... hem sandık hem oturma amaçlı... çok işe yarıyor...
yarın da ben benim araçtaki sandıkları fotolayıp atayım... önceki dobloma yaptırmıştım satarken söküp buga monte ettim... hem sandık hem oturma amaçlı... çok işe yarıyor...
fotoları bekliyoruz abi*tup*
bende yaayım barı....ben fotoları değil ...resimleri bekliyorum mali...*hehe*
bende yaayım barı....ben fotoları değil ...resimleri bekliyorum mali...*hehe*
işte arkadaşlar buda benim takım sandıklarım... eski dobloma yaptırmıştım 7 yıl önce.. ondan söküp buna taktım... içine kriko zincir ilk yardım v.s ne varsa koyuyorum...
amam esas işlevi biraz kalabalık olunca kısa mesafelerde çocukları atıyoruz arkaya çok rahat oluyor... bilenler bilir eskiden jipler vardı yeşil renk olurdu köylere sadece onlar çalışırdı burada.. onların arkasında böyle yan oturma yerleri vardı... onun gibi bir şey oldu bunlar...
aracın bagajındaki bagajı ikiye bölen aparatı söktüm tabii bunu monte etmek için... yanlarda açığa çıkan boşluklara da sunta kestirip deri kaplattım hoparlörleride oraya yerleştirdim.. (hala hoparlörlere kapak bulamıdm ama burada 🙁)
buda oturma şeklinin uygulamalı anlatımı...😀 konu mankeni benim ortanca sıpa...*lol**lol*
mehmet abi güzel olmuş
ama neden orjinal halının üzerinede bi kaplama yapmadın böyle orjinal halı çok pislenir toz olmuş zaten bence onu güzelce yıkayıp o bölgeye bi kaplama yap
mehmet abi güzel olmuş
ama neden orjinal halının üzerinede bi kaplama yapmadın böyle orjinal halı çok pislenir toz olmuş zaten bence onu güzelce yıkayıp o bölgeye bi kaplama yap
oğuzcum halının üzerindeki kaplama zaten...
ilk doblom sonradan açma idi... kapalı halinde yer döşemesi bu siyah plastiktendi... bunu söküp halı kaplatmıştık... bu plastik kaplamayı tekrar halının üzerine sererek kullandım... şimdide bu araca geçirdik... arkaya oturulunca kirlendiğinde hemen ıslak bezle siliyorum... yoksa direk halıya basılsa berbat olur...
mehmet abi güzel olmuş
oğuzcum halının üzerindeki kaplama zaten...
ilk doblom sonradan açma idi... kapalı halinde yer döşemesi bu siyah plastiktendi... bunu söküp halı kaplatmıştık... bu plastik kaplamayı tekrar halının üzerine sererek kullandım... şimdide bu araca geçirdik... arkaya oturulunca kirlendiğinde hemen ıslak bezle siliyorum... yoksa direk halıya basılsa berbat olur...