arkadaşlar doblonuzda performansamı yoksa görünüşemi önem veriyorsunuz??

arkadaşlar abartıya girmeden bu araçlar çapında yorum yapmak daha isabetli olur.yoksa ne bmw ne mersedes SUBARU impreza 350 hp 4*4 WRX ile cadde showları yapılabilir.dogal olarak herkezin bu araçlardan bekledigi bir performans olacaktır kimisine göre yeterlidir kimsiner göre degildir
jantları aldım sıra race chipte 94 beygire çıkardıkmı oda tmm dır .fotolarını çekeyim avatar olarak koyacagım bakalım begenecekmisiniz

bencede görünüm ama tabi abartmadan

arkamda 200 kilo felan vardı ama yinede benim araba çoşuyordu bu arada benim araba 85 beygir

vay vay vay vayyyyyy😀

doblodan fazla bi performans beklememek lazım ben aracımın dış görünüşune onem veriyorum. istedğimide yaptım dobloma aracım 2011 biraz eskisn sonra yenı doblo alacağım 2000 motor 135 bg olandan o zman performans beklerim uçuşa geçeceğim😀😀

2009doblo tarafından yazılan metin:
arkamda 200 kilo felan vardı ama yinede benim araba çoşuyordu bu arada benim araba 85 beygir
zaten doblonun orjinal motorunda 85 beygir yok...chip tuning felan mı yaptın??

arkadaşlar su ara yeni motor olan 2.0 dizel motor güçlü olanıdır amam diğer segmentlere göre bn ce 1.3 de 1.9 jtd de çok iyi bir motor performansı sağlıyor tatmin edici bence..

ben yeni motor yaptırıyorum dobloma...Boing 747.😀 18 zamanlı 196 sübap,
veliefendi hipodromundaki tüm beygirlerde bana çalışacak😀

uçuracam eşşekleri😀...sonra....sonra ne olacak,kaddafi yüzünden yakıta gelen zamlar canımızı okuyacak...akıllı olun kardeşler,gençlik kısa sürüyo,zaman ekonomi zamanı,sora başınızı benzin pompalarına vurursunuz😀😀😀

serdarengin tarafından yazılan metin:
ben yeni motor yaptırıyorum dobloma...Boing 747.😀 18 zamanlı 196 sübap,
veliefendi hipodromundaki tüm beygirlerde bana çalışacak😀

uçuracam eşşekleri😀...sonra....sonra ne olacak,kaddafi yüzünden yakıta gelen zamlar canımızı okuyacak...akıllı olun kardeşler,gençlik kısa sürüyo,zaman ekonomi zamanı,sora başınızı benzin pompalarına vurursunuz😀😀😀
😀 😀

2009doblo tarafından yazılan metin:
hayır ben aldığımda 85 beygirdi
nasıl oluyor o iş ,siz sıfır mı aldınız aracınızı??

nerden biliyosun 85 beygir olduğunu?

nerden biliyosun 85 beygir olduğunu?
aynen bende ona şaşırıyorum ya 😀

saymıştır belki😀

modifiye yapıldığında ruhsata işlenmediğine göre beygiri anlamak zordur diye duşunuyorum ben.sen onu 75 olarak düşün bence.10 beygir sorun çıkarmaz😀

modifiye yapıldığında ruhsata işlenmediğine göre beygiri anlamak zordur diye duşunuyorum ben.sen onu 75 olarak düşün bence.10 beygir sorun çıkarmaz😀

Beygirler yer darlığından sığmadıysa bagaja koymuşlardır belki 😀

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:

Beygirler yer darlığından sığmadıysa bagaja koymuşlardır belki 😀

😀😀😀😀😀 bizim dobloda alır 10 beygiri sorun olmaz yav😀😀😀😀

bence görünüm ama performans olmasını isterdim...
çünkü bizim doblo 1.2 actual...

Back