ASKERE GİDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ANLOVE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ANLOVE

Onursal Üye
Aracım Yok
Adı
QQQQ QQQQ
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Q
Aracınız
Aracım Yok
Renk
Metalik Siyah
Değerli dostlarım abilerim.

Yarın gece askere gidiyorum. Eğer herhangi biriniz de ufacıcık bir hakkım var ise helal ediyorum. Ancak sizlerin hepinizin üstümde hakkı vardır sizlerde hakkınızı helal edin.

Allaha emanet olun. Kendinize çok dikkat edin. Bu gidişin mutlaka dönüşü de olacaktır. Allah nasip ederse 20 Temmuz da görüşmek üzere diyelim o zaman.

Şunu da unutmayın yarın akşam saat 8-9 gibi son kez foruma bakar yorumları okurum ve giderim. Yazdığınız her mesajı okuyacağım hiç merak etmeyin.

Sağlıcakla... Şafak 169. Bugün itibariyle askerim..

Acemi Birliği: Antalya Merkez 3. Piyade Eğitim Tugayı
Usta Bİrliği: Antalya Merkez 3. Piyade Eğitim Tugayı
Kısa dönem.

Son düzenleme:
Hakkimiz varsa helal olsun kardes.. Kisa donem gidiyorsun anlasilan.. Hayirli teskereler...

Hayırlı tezkereler aytaç kardeşim. Allaha emanet ol. Güle güle git güle güle gel inşallah.
Nereye gidiyosun? Acemi birliği? Usta birliği?

Hakkımız varsa helal olsun,hayırlı teskereler

@Fethi KORKUT

Yazmayı unutmuşum özür dilerim. Acemi/usta birliği ikiside Antalya Merkez 3. Piyade Eğitim Tugayı. 🙂

Sen tatile gidiyorsun o zaman kardesim ya 🙂

@Fethi KORKUT

Vallahi herkes öyle diyor bir de şöyle bir durum var ben piyade eğitim tugayında usta olacak kalacağım. Öbür türlü benim gittiğim yerde usta birliği yok. Eğitim verip dağıtıma yollayan bir tugay 🙂

Bu yaz senin kaldığını otele gelek biz de tatile 🙂

@bakiergul
İlahi abi güldürdün gece gece vallahi 😀

Hakkım varsa helal et abi senınde hakkın varsa bende helal olsun. hayırlı teskereler abi

Şimdiden hayırlı teskereler kardeşim yeni oldugum için seni tanımıyorum ama güle güle git gel bu arada acemi birligini bende aynı yerde yapmıştım güzel yerdir tamda zamanında gidiyorsun tadını cıkar

@Fethi KORKUT

sana öyle geliyor!şubatta gidecek,5.5 ay sonra temmuzun ortasında gelecek.antalyada haziranda 12-14 nöbeti başkadır!hey yavrum hey!

Nöbetin baskaligindan bahsetsek biraz usta 🙂

yalnız bişey dikkatimi çekti.sen daha gitmeden şafak saymaya başladın! 😀😀😀

Degişmiştir belki ama yemekhanelerin orada zeytin agaçlarının altında bizim için bi çay iç

@Fethi KORKUT

anlatılmaz yaşanır!millet denizde ıslanır,sen nöbet kulübesinde.

@RAPTOR
Şuan askerim abi şafak düşmek lazım 😀 1 gün yol 4 şubat teslim tarihi 😀

Back