Az Kaldı Benim Araçda BöyLe olacak

çocuksuz ev olurmu ya ben 1.5 senelik evliyim daha yeni sayılırım. biraz gezelim dolaşalım. dediğin gibi çocuk olmadan olmaz. evin neşe kaynağı her açıdan güzel. allah bağışlasın kardeşim. darısı benim başıma 🙂

sende yaşlı sayılmazsın abi yapma böyle 🙂 yaşım senin yaşına bi gelsin hele elini öptürmeye getiririm çocukları 🙂

yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
sende yaşlı sayılmazsın abi yapma böyle 🙂 yaşım senin yaşına bi gelsin hele elini öptürmeye getiririm çocukları 🙂

Herzaman beklerim 😉

sağolasın abi
Senin doblonun renginden yıldız mvisi 🙂

evet yıldız mavisi rengi 🙂 çok hoşuma gidiyor doblomun rengi
ama senin doblonun duruşu güzel 🙂

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Senin yaş daha 28. Bizim gibi 40'ına merdiven dayamadın 🙂
bi dur bi dur benim yanımda konuşma biz ne hal edelim biz öldük o zaman ......her yaşın başka bir tadı başka bir güzelliği vardır.....

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
evet yıldız mavisi rengi 🙂 çok hoşuma gidiyor doblomun rengi
ama senin doblonun duruşu güzel 🙂

teşekkür ederim zaten alırken resmini gördüm gittim aldım sakaryadan 🙂 çok tatlı bir duruşu var mest ediyor beni 🙂

operasyon tamam jantlar borbet olmasada tamam 🙂 borbetlerle kapı acılmıyodu ofsetsiz jant altım resimler çok yakında güneşli havayı bekliyorum. ön yaylardan da birazcık aldırdım arka makaslar zaten egdirilmişti doblo ile zıplaya zıplaya gitmek de bi başka oluyor 🙂

DobLoyu SürünGén yabma Derim Abi 🙂) yinede Hos bi Görüntü saglıyor SOnucda Yük Arabası 🙂)

GönLüne Göre yabmak nasip olur ins...

mrb arkadaşlar bende kendi aracımdan söktüğüm D 1 kasaya uyumlu ön we arka geçme tampon mevcuttur üzerinde 7 cm çapında sis farı we h3 mtec marka beyaz ampul wardır ilgilenenlere duyrulur 😱

Back