- Adı
- Serkan Kaçar
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- Çiçekçi-Esnaf
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Premio
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- Kahverengi
Büyük ihtimal kafaladı. Çünkü karayolları trafik kanununun bilmem kaçıncı maddesi gereği diye açtı gösterdi. Yazan maddede şuydu. Aracı sınıfı dışında kullanmak... bence yanlış yorumdan önce, trafik kanunlarını bi oku derim dostum. Isterse polis aracın içini dışını araştırır bu koltuk ruhsatta yok diye işlem yapar. Senin dediğine bakılırsa 2 koltuklu panelvan aracın arkasında yolcuda taşınsa problem olmaz gibi bişey oluyor.?
Dostum ordada yazdığı gibi, bir polise sor daha net bilgi verecektir sana ?Ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız. Koltuk işi ayrıdır. Tabi ki 4+1 araçta koltuk fazlaysa trafik ceza keser ama senin koltuğu katlayıp esyani tasimana kesemez.
2 koltuklu panelvanda tabiki 3.yolcu cezaya tabidir söylediğinden bunu nasıl çıkardınız anlamadım..
Şimdi bu benim ruhsatın, 5 koltuk var ayrica yük nakli hususi de yaziyor.
Bana anlatır mısın ne taşırım ne taşıyamam ben?
Kralı gelsin benim kendi aracimda koltugumu katlayip kendi hususi eşyamı taşıdığımi kanıtlarsam bana ceza kesemez.
Örnek; evimi taşıyorum kıyafetlerimi katladım attım torbaya eve goturcem katladım koltuğuda doldurdum torbalara koydum götürüyorum. Çevirmeye girdim bana ne diye ceza kesecekler ?
Bunu gözden kaçırmışım. Eğer zaten başka yere taşıyacaksanız koltukları sabitlemeyecekseniz, ayaklarını oturtursanız 7 kişi geçtiği için belirttiğimiz durum meydana gelir ceza yersiniz. Kamyonet geçsede koltuk sayısını işletmeden saysını arttıramazsınız, böyle bir mantık yok.BENİM ARABA RUHSATTA KAMYONET GEÇİYOR BAŞKA YERE TAŞIYCA GENE Mİ Ceza yazıcak
YOK ZATEN NEDEN SABİTLEYİM Kİ İDARETEN DURSUN DİYE KOYDUM SADECEBunu gözden kaçırmışım. Eğer zaten başka yere taşıyacaksanız koltukları sabitlemeyecekseniz, ayaklarını oturtursanız 7 kişi geçtiği için belirttiğimiz durum meydana gelir ceza yersiniz. Kamyonet geçsede koltuk sayısını işletmeden saysını arttıramazsınız, böyle bir mantık yok.