benim doblom

kararsız kaldım ne yapacam bilemiyorum. acelesi yok ama sıfır en doğrusu gözüküyor. bida kardeşimde metalik kırmızı tipo var onuda düşündüm ama vaz geçtim. sıfır daha iyi. hiç değils 2-3 yıl gaantileri var. bakalım yaz bitin ceye kara vaktim olacak ..çok kararsızım çok..

Garantilik işin nedir Abi?

Çok az ışık veriyo ya 😀

Gündüz ledi taksan çok çok daha iyi olur aslında 😵

premio2007_55 tarafından yazılan metin:
ewet gündüz led kulanırsam takarım bu gece led 😀😀ti

Gündüz en verimli ledler, yeni smd ledler, projektör gibi maşallah 🙂

reklam yok audi gibi mi?

Evet en çok ona uygulanıyor. Ama ona özel değil tabikide. 🙂

Ben öyle yapıyorum şahsen, tüm modifiyelerim bana has 😀

orj modifi yapıyosun zaten sen doblom başkası ugraşmaz...😀

Fena mı yapıyorum 😀

orjinal alman mallarının hepsi iyidir bu konularda. ledi icat eden kim sanki skoda favorit pikap çılarmı yani😀 gerçek almanlar teknolojinin kalitelisini üretirler. bu yüzden elektrik ve elektronik işlerinde kalite onların içinde var.

kokplot tarafından yazılan metin:
orjinal alman mallarının hepsi iyidir bu konularda. ledi icat eden kim sanki skoda favorit pikap çılarmı yani😀 gerçek almanlar teknolojinin kalitelisini üretirler. bu yüzden elektrik ve elektronik işlerinde kalite onların içinde var.

Ama maliyet düşüremiyorlar.

DobloM tarafından yazılan metin:
kokplot tarafından yazılan metin:

Ama maliyet düşüremiyorlar.

maliyetleride düşük. bir alman baba çocuğuna 2000 model ve üstü bir bmw yada mercedesi rahatlıkla alabiliyor. 5-6 bin dolara . yakını olan bilir. biz sadece vergi mağduruyuz. ülkemiz için böyle gerekiyorsa varsın böyle olsun🙂 mercedese binmeyi veririm*tup*

Bizim açımızdan sorun zaten, onu demek istemiştim. 🙁

evet vergiler ağırç
araban varsa a dan z ye her şey vergi türkiyede.

Back