yildiz mavisi
Daimi Üye
ben mavi yaptırmak istiyorum ama nasıl yapıcaz kime yaptırıcaz bilmiyorum. ledleri nereden bulucaz?
yildiz mavisi tarafından yazılan metin:
ben mavi yaptırmak istiyorum ama nasıl yapıcaz kime yaptırıcaz bilmiyorum. ledleri nereden bulucaz?
benim garantim yok. söküp yapalım toplayamazsak ustaya gideriz artık ne yapalım 🙂
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
benim garantim yok. söküp yapalım toplayamazsak ustaya gideriz artık ne yapalım 🙂
Bu güne kadar hiçbir aracın göğsünü sökmedim (lafa bak göğüs sökücü, ciğerini sökerim der gibi 😀 )
Seninkini halletmeye çalışırız söker, takarım dersen 🙂
istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Bu güne kadar hiçbir aracın göğsünü sökmedim (lafa bak göğüs sökücü, ciğerini sökerim der gibi 😀 )
Seninkini halletmeye çalışırız söker, takarım dersen 🙂
deneme tahtası olarak benim dobloyu gözüne kestirdin heralde 🙂 tamam olur bana uyar beceremezsen ustama götürürüz artık ne yapalım 🙂 ama malzemeleri nereden bulucaz???
dur ben bi ustamla konuşayım gerekli bilgiyi alıyım sana haber veririm olur mu ? seninle nasıl ileşime geçicem ben
ama sök tak zor iş be 🙂mert004 tarafından yazılan metin:
valla on numara bi proje olmuş resimlerle anlatılmasıda cabası.. en mantıklısı o parçayı sökerek bi elektronikçiye yeni ledleri lehimlettirmemiz. Benim aklıma yattı 🙂
mert004 tarafından yazılan metin:
bence değer baksana 🙂 sökmek istemiyosan bu işi yapan birileri illaki vardır.
ama biraz zahmetli iş 🙂Adige_samet tarafından yazılan metin:
ama o görüntüye değiyor 😀
ama biraz pahalıya patlar 🙂Adige_samet tarafından yazılan metin:
evet ama dediği gibi bu işleri yapan kişiler var onlara yaptırırsın 🙂