Yardım Bu lamba ne ve nasıl söner

Şimşekler

Yeni Üye
Doblo
Adı
Samet
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Abilerim kardeşlerim bu lamba kontağı her açtığımda yanıyor ama kontağı açıp çalıştırmayıp kapatıp geri açtığında gidiyor bu hata nedir ve neden olur sildirsem düzelir mi araçta bir sorun bir performans kaybı yok dediğim gibi her kontağı açtığımda ilk kez bu lambayı yakıyor hemen ardına kapatıp geri açtım da gidiyor ya benim için sorun teşkil etmiyor ama lambayı nasıl söndüreyim

Dosyalar

• image.webp
    image.webp
    44,8 KB · Okunma: 53
  • image.webp
    image.webp
    57,6 KB · Okunma: 55
Mazot filtre kabı su haznesinde su var kalitesiz bir yerden mazot almışsın tavsiyem filtreyi değişmen ve filtre kabını temizletmen

Mazot filtre kabı su haznesinde su var kalitesiz bir yerden mazot almışsın tavsiyem filtreyi değişmen ve filtre kabını temizletmen
Tamamdır teşekkür ediyorumaracın 2. Sahibiyim ama asıl sahibi eşşek niyetine binmiş 370 binde aldım 390 binde şuan

Tamamdır teşekkür ediyorumaracın 2. Sahibiyim ama asıl sahibi eşşek niyetine binmiş 370 binde aldım 390 binde şuan
İşte bu nedenle herkesten 2.el araç alınmaz.Almadan önce aracına hangi numara yağ konulduğunu ve aracının nerede nasıl bakım yapıldığını sorun muhakkak.Aracının motor yağ özelliğini bilmeyen adamda araç almayın.Bakım faturası fişi varsa onlarıda isteyin.Mümkünse servis bakımlı araç almaya özen gösterin ve servis bakımlıysa bir miktar fazla ödeyerek muhakkak o aracı alın.

İşte bu nedenle herkesten 2.el araç alınmaz.Almadan önce aracına hangi numara yağ konulduğunu ve aracının nerede nasıl bakım yapıldığını sorun muhakkak.Aracının motor yağ özelliğini bilmeyen adamda araç almayın.Bakım faturası fişi varsa onlarıda isteyin.Mümkünse servis bakımlı araç almaya özen gösterin ve servis bakımlıysa bir miktar fazla ödeyerek muhakkak o aracı alın.
Doğru söylüyorsun araba zaten çok masraf yaptırdı ama almak zorunda idim frigofirik minivan lazımdı aldım ucuzdu yalan yok hem ucuza aldım motor masrafı yoktu ama düzenmiş elektronik miş hepsi sakattı yaptırdım hazır yaptırmışken modlfiyede ettim far tampon bide boyattım bel altı ama araba hatasızdı bide safline gibi boyattım sis farı uzatmalı tampon ses sistemi yapıldı şükür bitti bu arada ben çoğunluk shel alıyorum bazende bp

Back