Sağ olasın kardeşim .....Allah hepinize nasip etsin.......melrock tarafından yazılan metin:
maşallah Allah nazardan saklasın. bir içim su olmuş. rüzgarlık ve arka stoplar da çok yakışmış araca. güle güle kullanın. *clap*
Teşekkürler kardeşim.......Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.....tLqA tarafından yazılan metin:
bu adam işi biliyor. 41 kere maşallah. başka denilecek söz yok
melrock tarafından yazılan metin:
maşallah Allah nazardan saklasın. bir içim su olmuş. rüzgarlık ve arka stoplar da çok yakışmış araca. güle güle kullanın. *clap*[/quot
eyvallah kardeşim ......teşekkür ederim......
Eyvallah kardeşim...İnan bu renk yüzünden 20 gün fazla bekledim.....S@MeT38 tarafından yazılan metin:
abi aracın 10 numara olmuş Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan.bu araçlara bu renk yakışıyor
Evet Can kardeş uzunlar kısalar ve sisler xenon ...ama para vermedim yani yeni almadım zaten eski aracımdan üç takım sökmüştüm onları taktım....Sadece sislerin ampullerini değiştirdim.....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
baki abi sislerde xenon varmı??
,bakiergul tarafından yazılan metin:
canım kardeşim otomatik olduğu için dadından yenmiyor ......ızgara arasındakiler gündüz farı kardeşim.......ToeXicT tarafından yazılan metin:
eyyyt renge kest Kemal amcam ında imzası yakışmış hani hele o bagajüstü stop ışığı ap ayrı bi hava katmış xenon lar farlar sis ri anladım da o ızgaralıkta ne var öle onu çözemedim ama çok hoş olmuş
Allah tekerini düz bastırsın abi kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
bi tek otomatik vites oluşu hoşuma gitmedi 🙂
kardeşim önce menüye bağlı gündüz farı tesisatına bağlamıştım ....ama farları açınca gündüz farı devre dışı kalıyor bende söküp kısa hüzmeli farların devresine bağladım.....tamz tarafından yazılan metin:
,bakiergul tarafından yazılan metin:
canım kardeşim otomatik olduğu için dadından yenmiyor ......ızgara arasındakiler gündüz farı kardeşim.......ToeXicT tarafından yazılan metin:
eyyyt renge kest Kemal amcam ında imzası yakışmış hani hele o bagajüstü stop ışığı ap ayrı bi hava katmış xenon lar farlar sis ri anladım da o ızgaralıkta ne var öle onu çözemedim ama çok hoş olmuş
Allah tekerini düz bastırsın abi kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim
bi tek otomatik vites oluşu hoşuma gitmedi 🙂
Abi led gündüz farlarıı neye bağlı.? Sis farlarına mı normal farlara mı? Ya da menüden açabildiğimiz gündüz farı seçeneğine mi 🙂
led Kırmızı kardeşim...............Aracın rengi lal kırmızı.......berat5476 tarafından yazılan metin:
kırmızı renk 1. tercihim arkadadaki led kırmızımı turunucumu ayırt edemeeim
sağolasın kardeşim ...Allah her dosta nasip etsin..........mert_303 tarafından yazılan metin:
Baki abi aracın gercekten cok yakısıklı rengi ve asesuarları cok yakısmıs allh kazasız belasız sürüşler nasip etsin..
ad ve kan grubu ralli araçlarına da yazılıyo..... 😀 😀berat5476 tarafından yazılan metin:
çamurluğa adını bide kan gurubunu yazdırdığın iyi olmuş bende yazdırmayı düşünüyorum
Eeeee dünyanın bimbir türlü hali var .....Kan gruplarıda aynı stickerlar gibi fosforludur...Gece araç farları vurduğu zaman yaldır yaldır parlıyor......berat5476 tarafından yazılan metin:
çamurluğa adını bide kan gurubunu yazdırdığın iyi olmuş bende yazdırmayı düşünüyorum
bakiergul tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar bugün Nitrojen gazlarınıda bastırdım lastiklerin......Valla pamuk oldu.......lastikler.................
zararı felan yok demi abi??bakiergul tarafından yazılan metin:
Arkadaşlar bugün Nitrojen gazlarınıda bastırdım lastiklerin......Valla pamuk oldu.......lastikler.................