Bunun Doblo Olanını Yapana Hediye Paketi :)

Kardan Doblo ?

• Yapılabilir

• Yapılamaz

• Denemek lazım kanka :)

• Toplam katılım
    33
Anten ve tavan citasida gözden kacirilacak detay değil tek kelimeyle herşeyi mükemmel 👍

bu da bizden olsun
10420083_10205829266509512_7079597506041048392_n.jpg

dip basık olmuş 😀 emeğinize sağlık 🙂

@34 ysf 57 #ÜmraniyeTeamdoblo Her zaman farkımız tarzımızdır 😎😆🤣😆:kptmya::kptmya: Yusuuf abi yakınlarda olsaydık ( 2-3 sokak arkada falan yani yakından kastım 😀 😀 ) Modifiye bilen ederdik 😛 😀 Jantlarda 10 numaraa 😀

@doblo vip premio
teşekkür ederim abi kardeşimin emeği çok oldu kaydırağından vaz geçti bunun için 😀

@Omer Akdemir
ümraniyelilerden daha aktif hareketler bekliyorum paşam bu tamamen kardeşimin emeği ben sace şekil verdim 😀

@ToeXicT
abi seninkinde aksesuar çok biz ne bulduysak o. Antenimiz karların altından çıkan tornavida jantlarımız saksı altı (yoğurt kovası kapağı ) 😀 tavan çıtasıda bildiğin tahta 😀

@kardelenkurt abicim benden önce doblo yapan olmamış 🙂
hediyemizi Tuğba GÖKDEPE adına bekliyoruz (yüzsüzlükte tavan yaptım) 😀
ümraniyeliler toplanmaya hazır olun sizide sticerliyacam el emeğiyle yapıyorum oda yolda

@34 ysf 57 yusuf abi çok güzel olmuş elinize sağlık

Supersiniz ya 🙂 Tebrikler kardan doblonuzun gelecegi gercek ferrrari ile sonuclanir insallah

tebrikler.bence olmuş🙂)

@minibuscu59
teşekkür ederim barışım sağolasın

@sukru56
Allah razı olsun abicim gözümüz yüksekte değil yaa temiz bi d2 babama temiz bi d2 de kendime alsam oooohh değmen keyfime 😀

@serdarengin
adminimizin birinden oyan aldık 😀 diğerlerinden de gelirse murat abim dediğini yapacak adamdır 😀

ahaha cok basarılı olmus ellerınıze saglık... on numara doblo olmus hemde sudan ucuz... 😀

ellerinize sağlık.

@34 ysf 57
vaayy ben daha yeni gördüm ya la 😀

helal olsun..olmuş olmuş hediye paketini hazırlıyorum bana özelden adres, tam isim soyisim ve telefon gönder kardeşim

ayrıca bu resimleri sitemizin galeri bölümüne koyar mısın? Face sayfalarımızda paylaşalımçç

@kardelenkurt
gönderdim abicim şimdiden çok teşekkür ediyoruz . resimleride bugün öğlene kadar halledicem abicim

Back