Bursa Arena'da Taksi Doblo'nun Üstüne Vinç Devrildi

kardelenkurt

BAŞKAN
Yetkili Kişi
Admin
Doblo
Adı
Murat Üresin
Kan Grubu
0 +
Meslek
Memur
Aracınız
Doblo
Modeli
20. Yıl Özel Seri
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Siyah
Arkadaşlar üyelerimiz den birisi mi acaba? Allah c.c. rahmet eylesin..Yazık olmuş 🙁
doblo_taksi.jpg

Bursa-İzmir Yolu üzerine büyük bir gürültüyle devrilen vinç, hareket halindeki taksinin üzerine düştü. Olayda taksi şoförü, 28 yaşındaki Fatih Demirkıran öldü, araçta yolcu olarak bulunan Kübra A. ise ağır yaralandı.

Bursa'da saateki hızı 70 kilometreyi bulan lodos, bugün saat 06.00 sıralarında Timsah Arena inşaatındaki vinci devirdi. Dev vinç, Nilüfer Deresi üzerindeki köprüden o sırada geçen Fatih Demirkıran yönetiminde 16 T 5541 plakalı taksiyi ezdi. Kazada, ağır yaralanan taksi şoförü Demirkıran, çevredekilerin yardımıyla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Takside yolcu olarak bulunan Kübra A. ise tedavi altına alındı.

Olay nedeniyle İzmir ve Ankara yönü trafiğe kapandı. Yolu kapatan vincin kaldırılması için çalışmalara başlandı. Vincin devrildiği yönte bulunan Bursaray hafif raylı sistem hattında da seferler yapılamaz oldu.

Kaynak: (link)

Geçmiş olsun. Ölen kişiyede Allah'tan rahmet diliyorum. Eçelin nerede yakalıyacagı belli olmaz.

Merhuma Allahtan rahmet, ailesine sabirlar dilerim...

Allah rahmet eylesin.

habertürk sitesinde videosunu izledim.Çok kötü olmuş 🙁 Allah Rahmet Eylesin.

Allah rahmet eylesin.

Kotu bir ölüm allah tahsiratini affetsin

Allah rahmet eylesin , Bursa da çok kötü lodos var hatta lodos u da geri fırtına bile diyebiliriz devrilen ağaçlar uçan çatıları yürürken havaya bakar olduk

Allah rahmet eylesin Azrail'in nereden geleceği belirsiz 🙁

@ToeXicT
dikkat edin kardeşim sabah işe gelirken zor geldim ağalar sökülcekti nerdeyse

şimdi haberlerde izledim siteye girdim ....Allah rahmet eylesin

çok kötü ölümün nası geleceği iç belli olmuyor allah epimize sıralı uzun ömürler versin

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin.

çok kötü bi olay ALLAH rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah.

Back