tamir ve bakım konusunda sorularınızı sorabilrisiniz bu konu altında elimden geldiğince sorularınızı yanıltlayacağım illa doblo olması şart değil
Merhaba , yeni doblu kullanıcısı oldum ama bazı sıkıntılaım var , açıkca konuşmak gerekir ise daha önce Lada samaram vardı arabamı 7,5 sene kullandım servisim izmirin tanınmış lada servisi "isim vermeyim belki reklam yasaktır" Allah razı olsun bana her an her zaman yardımcı oldular hem manevi hem maddi , hiç aramızda para sorun olmadı , tespit için hiç para almadılar ve hiç bir zaman bana sormadan bir şeyi değiştirmediler, Daha da ÖNEMLİSİ boşa para harçatmadılar , bozulmamış , iadere edebilecek yada aciliyeti olmayan şeylere dokunmadılar ama söylediler , ufak tefek şeylere servis açmadan ayak üstü halletiler , ne zaman ihtiyacım olsa telefon ile ulaşabildim yada geldiler kısacası onlardan ayrılmak zor , bu kadar güven veren ve daha önemlisi müşteride olsam AİLEDEN biri gibi beni gören LADA SERVİSİME ve AHMET USTAMA sonsuz teşekkür ediyorum ..... korkum ise aynı ilgi ve alakayı doblo servisinin birinde görebilecekmiyim...
Malum konu para olunca ve daha önemlisi benim gibi lastik değiştirmekten ve araba kullanmaktan başka bir şey bilmeyen birini bir çok usta kurbanlık gibi görebilir...
Elbetteki her servis ve usta için aynı şeyi söylemek aynı kefeye koymak istemiyorum ama sizde beni anlayın bir şey bilmeyince insan korkuyor.
Daha önce bu konuda bir tecrübe yaşadım aynı şeyleri yaşamak istemiyorum HELAL kazandığım parayı , HELAL iş yapana helal etmek isterim.
Bu bağlamda ;
Burada yazdıklarınızdan az çok etkilendim , insanlara buradan olsa bile yardımcı olacağınızı yazmışsınız , bu bana sıcak geldi ve buraya üye olmamı ve size yazmamı sağladı.
Dediğim gibi arabamı alalı 1 hafta oldu olmadı , bazı eksiklikleri var tabi benim gördüğüm bunların bana neye maal olacağını merak ediyorum ayrıca aracın başka bir şeye ihtiyacı var mı ? yok mu? bilmem gerekiyor bunun içinde tespit yaptırmak ve bunun da bana neye maal olacağını bilmek istiyorum ...
Sizin içtenliğinize güvenerek bazı sorularım olacak...
1- arka kapı camının "sürgülü" kilidi kırık değiştirmem gerekiyor
2- ön kapı ve bağaj kapısından açılıp kapanırken "menteşeden değil " kapıyı tutan makanizmadan tak tuk ses geliyor onun yapılması gerekiyor
3- sağ ve sol kapının iç kısmındaki döşemeler yıpranmış ve yırtılmış onun yaptırmak istiyorum
4- arka kapının üst kilit kolunun yayı arızalı gibi onuda düzeltmek istiyorum
5- son olarak arabanın benim görmediğim bir problemi var mı? yok mu ? bilmek istiyorum...
Bunlar bana neye maal olur mümkünse bilgi verirseniz sevinirim..
Bu kadar şey yazdıktan sonra "ey be adam hiç kimseye göstermeden mi aldın arabayı " diyenleri duyar gibiyim , elbetteki gösterdim ama arabanın bir önceki servisine götürdük ve orada arabayı tanıyan ustaya sorduk ama ne malum anlaşmalı olmadıkları 🙁
İnsan işte şüphelenmeden duramıyor 🙁
Neyse çok uzattım , cevabınızı bekliyorum ...
Saygılarımla