saltinto Aktif Üye Doblo Kayıt 12 Eylül 2020 Mesaj 73 Yaş 46 Adı Serdar Kan Grubu A RH + Şehir Kocaeli Aracınız Doblo Motor 1.6 Multijet 11 Haziran 2022 #21 Vahap60 demiş ki: Bağlantı malzemesi tel bakır mı Hepsini görüntüle... ben japon ve karbonat ikilisi ile yapıştırmıştım. iş görüyor
Vahap60 demiş ki: Bağlantı malzemesi tel bakır mı Hepsini görüntüle... ben japon ve karbonat ikilisi ile yapıştırmıştım. iş görüyor
Sefa cenikli Saygın Üye Doblo Kayıt 11 Mart 2021 Mesaj 351 Yaş 54 Adı Sefa Kan Grubu A RH + Şehir İzmir Meslek Sağlık Teknikeri Aracınız Doblo Modeli Urban Motor 1.3 Multijet Araç Yılı 2014 Renk Beyaz 11 Haziran 2022 #22 Vahap60 demiş ki: Bağlantı malzemesi tel bakır mı Hepsini görüntüle... Kardeşim emek vermek güzel ve takdire layık amma velakin 10 TL ye yenisini alıp değiştirme yapabiliyorsun orijinal olarak kalıyor.Bence bir düşün karar senin.
Vahap60 demiş ki: Bağlantı malzemesi tel bakır mı Hepsini görüntüle... Kardeşim emek vermek güzel ve takdire layık amma velakin 10 TL ye yenisini alıp değiştirme yapabiliyorsun orijinal olarak kalıyor.Bence bir düşün karar senin.