Cam Filmi Yasaği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@yunus0635
Başkanım o olayı ben yaşadım Samsun’da gittim bayiden evrak aldım cezayı iptal ettirdim o yüzden dedim

@55afy70
anladım ordaki memurun bilinçsizliğinden kaynaklı olmuş seninki reis

(link)

@yunus0635
Sorma başkanım uğraştırdılar beni o zaman

Arkadaşlar bugün bir kac saat önce havalimanının orada yine çevirme durdurdu ve memur dedi ki arka camları da sökmen gerekiyor. Hiç bir cama film uygulaması yapılmayacak...
Ön camları sökmüştüm zaten ama tüm camlar diyor. İnternette gezerken de millet tüm camları söküyor videolarda. Kafam çamur oldu ailem siz ne diyorsunuz?

(link)
kalkmış diyolar sanki

Sonradan film çekilen camlara yasak fakat ton olayı icin yeni düzenleme gelebilir diyor uzmanlar.
1 ve 2 numara filmler serbest bırakılabilir

@ahmetkoc
Eger arka camlarin aracin orjinalinde siyah cam degilse yasak orjinal siyah cam olmali

araclarda-cam-filmi-yasagi-bugun-resmen-kalkt-9552669_o.jpg

@UğurBalci
Perde taktırmak istemiyorum arabaya deliyorlar arabayı sevmiyorum. Bari bagaj kısmı kaldıydı özelimiz var değerlimiz var. Yapacak bir şey yok kanun kanundur uygulanacak o halde

@23.halil
Amin 🙂

Çok faydalı bir paylaşım oldu çok teşekkür ederim. Mevzuata göre hareket etmek gerek

@Cengaverr
Ben 1 ay önce film yaptırdım. On cam ve sürücü camı hariç.

Sadece şunu düşünüyorum. Güvenlik gerekçesi ile ilgili zannediyorum. Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Mobeseler ve emniyet güçleri takipte zorlanabilir. Yine bizlere can güvenliği olarak dönüşü olacak. Allah cc birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Bu amaçla olacaksa değil camfilmi canım feda olsun.

Bugun iki yunus çevirdi beni ehliyet plaka sorgusu gonderdi ön cam dahil film var

Ucuz atlatmışsınız trafik polisi olaydı yazmıştı cezayı

Merhaba arkadaşlar , bugün aracımı trafik polisi çevirdi.Arka camlar filmli galiba.Polis ehliyet sorup yolladı.Film sormadı.Bir de şunu soracağım.Aracın bütün camlarında e2 43r yazıyor.E2 camın testten geçtiği ülke kodu araştırdığım kadarıyla.Ön camlardan içeri görünüyor.Arka camlar gözükmüyor.Aracı aldığımda böyleydi.Arka camların filmli olup olmadığını nasıl anlarım? Film olup olmadığını anlamak için falçatayla filmi kaldırmaya çalışsam mı? Trafikte başka araçlara baktım.Aynı 43r onlarda da var ama önde arkada içerisi gözüküyor.Polisin insafına mı denk geldim diye düşünüyorum.

@ahmetkoc
Walla eski aracima perde yaptirmistim cokda guzel olmustu acik renk film icinede perde vardi 6 yil kimse birsey demedi

Abilerim bizde 2014 doblo var filmleri fabrika cikisli oluyo demi

@UğurBalci
Böyle diyerek benim aklımı karıştırıyorsunuz 😀 bende çok hoş buluyorum ama kullanan da kullanmayanda der ki ; araca delerek monte ediyorlar ve zamanla yerlerinden oynuyor ve tekrar tekrar delmek monte etmek zorunda kalıyorsun... kurallar işimize gelmesede hoşumuza gitmesede kim olursak olalım uymak zorundayız ve bende her çevirmede ceza yazmayın demek yerine kurallara uymak istiyorum ama şukufemde kıymetli delinsin istemiyorum. 6 yıl boyunca hiç sökülme yeniden monte etme gibi bir sıkıntı yaşandı mı

@ahmetkoc
6 yil ne yerinden oynadi ne sokuldu ne birsey oldu

@UğurBalci
Teşekkür ederim. Bu bilgi gerçekten içimi rahatlattı. İlk fırsatta bi perdeci bulacağım izmirde ve taktıracağım. İzmirde var mı tanıdık bir yer peki. Bu arada tüm ailemin cumhuriyet bayramı kutlu olsun, Allah nice bayramları birlik ve huzur ile görmeyi nasip etsin insallah

Back