camlara film

cAn 3436 tarafından yazılan metin:
tLqA tarafından yazılan metin:
çok güzel gözüküyor. arabayı bozan tek şey jantlar ve tamponlar. onlarıda hayırlısıyla yaptırırsınız inşallah
teşekkürler,jantlarıda 15 jant düşünüyorum çünkü 16 felan çok ağır kalıcak performansı felanda etkileyeceği için ideal 15 inç...

Hayırlısı olsun Can, kısmetse ben de 15" düşünüyorum.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
çok güzel gözüküyor. arabayı bozan tek şey jantlar ve tamponlar. onlarıda hayırlısıyla yaptırırsınız inşallah
teşekkürler,jantlarıda 15 jant düşünüyorum çünkü 16 felan çok ağır kalıcak performansı felanda etkileyeceği için ideal 15 inç...

Hayırlısı olsun Can, kısmetse ben de 15" düşünüyorum.
teşekkürler Ahmet abi sağol...aynen en iyisi 15''

1000481l.jpg

1000475u.jpg

lastikler zaten 15 " bidaha ekstra masrafa gerek yok orjinal premio jantı alın güzel olur. orjinal her zaman iyidir

RAPTOR tarafından yazılan metin:
waayy wayy wayyy...41 kere Maşallah
teşekkürler abi sağol....

lastikler zaten 15 " bidaha ekstra masrafa gerek yok orjinal premio jantı alın güzel olur. orjinal her zaman iyidir
yok bizim doblonun üstünde orjinal fabrika 14'' lastik var....

ozaman 14" al. daha hafif ve daha konforlu olur. ve masrafsız..
ama 14'' de dobloda çok ince kalıyor...

2006 dobloların jantları bence cok güzel. onlarda 14 ". tabiki göz ve zevk senin. ama ben maliyet acısından sölemiştim.
eğer alıcaksanda lastiklerinizin ömrü bittiğinde al. hem 15" lastik alırsınız hemde jant.

2006 dobloların jantları bence cok güzel. onlarda 14 ". tabiki göz ve zevk senin. ama ben maliyet acısından sölemiştim.
eğer alıcaksanda lastiklerinizin ömrü bittiğinde al. hem 15" lastik alırsınız hemde jant.
şu an lastikler 29.000 km yol yapmış durumda......

cizen_resim_38 tarafından yazılan metin:
hayırlı olsun filmler... bişey sorcam kapı döşemesini sökerken beyaz tırnaklardan kırılan oldumu yoksa hepsi sağlam sökebildinizmi ?
teşekkürler saolasın,döşemeyi sökerken Allah a şükür tırnaklardan kırılan olmadı.........

hımm .. peki filme ne kadar verdin ??

hayırlı olsun filmler... bişey sorcam kapı döşemesini sökerken beyaz tırnaklardan kırılan oldumu yoksa hepsi sağlam sökebildinizmi ?
teşekkürler saolasın,döşemeyi sökerken Allah a şükür tırnaklardan kırılan olmadı.........

hımm .. peki filme ne kadar verdin ??
140 TL...

artık avatarını filmli bir şekilde çek can 😀
bu şu an avatardaki filmli ama arka taraf gözükmüyo 😀

buda başka bir fotoğraf...

1000477o.jpg

biraz daha yandan çek ozaman 😀
yok bu avatar güzel... 😀

mert_303 tarafından yazılan metin:
Can cok yakışmış filmler güle güle kullan..
teşekkürler abi sağol.....

Back