- Adı
- Can TANRIVERDİLER
- Kan Grubu
- A RH -
- Meslek
- Uçak Teknisyeni
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Active
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
tLqA tarafından yazılan metin:
ön cam ve ön yan camlara çok siyah olmadıkça izin varmı? veya varsa kaç numaraya kadar izin var
doblo vip premio tarafından yazılan metin:
en açık seviyede olunca sorun olmuyor bizim dobloların ön camları hariç hepsinde var filmle araba bambaşka oluyor
orjinal fabrikada karartılmış cam olduğu için onlarda bi sorun olmuyor mesela safeline de orjinal siyah cam var 🙂serdarengin tarafından yazılan metin:
firma onun için yasal izin alıyor😀 heralde.yada bize kıllık olsun diye😀
orjinalden siyah olunca birşey yokta arabanın orjinalinde olmayınca arkaya takılan filmler neden yasak oluyor anlamadım.
karartılmışi yada film farketmez. sonuçta bu filmin yasak olmasındaki amaç polisin içeriyi görememesi değilmi. ikiside içeriyi göstermiyor. çok saçma kanunları olan bir ülkede yaşıyoruz.
her zaman karartılmış cam avantajdır...bu konuda safeline sahipleri çok şanşlıistanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
karartılmışi yada film farketmez. sonuçta bu filmin yasak olmasındaki amaç polisin içeriyi görememesi değilmi. ikiside içeriyi göstermiyor. çok saçma kanunları olan bir ülkede yaşıyoruz.
Farkediyor işte. Ne yapacak sana camı mı söktürecek ?
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
her zaman karartılmış cam avantajdır...bu konuda safeline sahipleri çok şanşlı
ona bile ihtiyaç yok orjinal karartılmış camların kenarında zaten bildiğime göre bişeyler yazıyo polisler oraya bakıp anlayabilirler...istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
her zaman karartılmış cam avantajdır...bu konuda safeline sahipleri çok şanşlı
Kaldı ki sorun yaratacak olsa fabrika neden böyle çıkarsın aracı?. Haa illa kıllık mı yapıyor polis, gider servisten orjinal fabrika çıkışlı olduğuna dair bir yazı alırsın olur biter.
ona bile ihtiyaç yok orjinal karartılmış camların kenarında zaten bildiğime göre bişeyler yazıyo polisler oraya bakıp anlayabilirler...
bu bilgiyi bende bilmiyordum siteden Recep abi söylemişti sağolsun...istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
ona bile ihtiyaç yok orjinal karartılmış camların kenarında zaten bildiğime göre bişeyler yazıyo polisler oraya bakıp anlayabilirler...
Hmm hiç dikkat etmedim ona unutmazsam akşam gidince bakayım bi 🙂
aynen camın kenarında yazı felan yazıyo ordan belli oluyo zaten ...serdarengin tarafından yazılan metin:
hadi ya bende şimdi duydum bunu..