Canavar 2,0 :)

biraz öyle ama gerçeği bu abi baksana adam o kadar turbo intercooler falan 220 anca 😀

ben 1.3 d3 dobloya 180 kmyi geçiremedim başkada gitmiyor normalde 170 km hıza geliyor belki 2.0 hız sınırlandırılmıştır

Olabilr. Mersinden adanaya gelip program attikracak bakalim ondan sonra ne olacak

OĞUZUN DEDİĞİ GİBİ KESİCİ OLABİLİR.ben 180 den fazla basmadım.arkadaş basma dedi bıraktım.ama daha rahat gidiyordu.2,0 nin normal şartlarda rahat basabilmesi lazım.biz 93 doğan sl ile tüpte 170 basmıştık.videoları vardı.

Bizim 1,6 devir 35e gelmeden 165 demisti ben 210 falan yapar diyodum ama yapmiyomus demekki. Mersindeki arkadaslarla surekli irtibat halindeyim 210u gecemiyolar yani gecmiyo araba.

35 te 180 basıyor.jetta dsg ile de 200 ü geçememişler.doblo rüzgardan daha fazla etkileniyor.bizimkiler 200 basar sanırım.deneme şansım olmadı ondan sonra.

Bizde deneyemiyoruz abi uzun yola cikmiuoruz yani otobanda falan. Bizimki maxi oldugu icin belki normallere gore daha az yapar daha agir cunku

1.6 bence 200 görür çünkü 160 170km de bile hala istekli hızlanıyor

sonuçta bu araç yük taşıması için yapılmış, o yüzden torku ön planda. dişliler büyük tutulup hızdan ziyade yokuş çıkabilmesi önemli. hız yapmaması normal aslında 🙂

Denemek lazim 😀

Arkadaşlar saatte 200km lerden bahsediyorsunuz .. bunu deneme amaçlı bile olsa yapmak akıl karı değil yaa.. deneme uçak pistinde falan olsa belki...

hız deyince efsane 1.9 jtd aklıma geliyor

bi okul bitsinde 1,6nin yanına bide 1,9 düşünüyorum 🙂

1,9 JTD stok araçlara göre başkadır bambaşkadır ,

ancak stok dışı araçlarda biraz sıkıntı yaşayabiliyor oda sorun değil gerçi 😉

Yanlız durma konusunda sıkıntılı bir araç 83binde şu an aracım 3 kere fren balatalarını değiştirdim , 160 dan sonra fren yok desem yeridir frenler eriyipgidiyor 🙂

Bir de kavraması güzel de çabuk bitiyor 2 kere baskı plaka değiştirdim. bu km ye rağmen 😀

bazılarının vergisi düşük olyomuş kaç modelde sonrası düşük bilgisi olan varmı

7 yaştan sonra vergisi düşüyor ancak benim araç 2004 modeli 400 lira civarı vergi ödüyorum 6 aylık

öyle değil mesela bazılarında 1901 yazdığından fazla ödüyomuş bazılarındada daha küçük yazdığından az ödüyomuş

doblo tuning diye bi grup var orda paylaşıyo. turbo işi yapıyo heralde reklam yapıyo kendi arabasıyla 😀

1,9 JTD 1901 CC dir mtv 1900 dan sonra katlanıyor ,

1,9 D var birde onların farklı sanırım ama benim gördüğüm 1,9 JTD hepsi 1901 CC sadece ford un bi modelinde var 1899 cc olarak..

Back