Carbon Clean sonrası..

araç sıfırken kurum bağlayana kadar fazla yakar bunun gibi temizlenincede tekrar kurum yapana kadar fazla yakar diye tahmin ediyorum.

yok aga da ben taraftar değilim...çevremdeki memnun olmayan sayısı olandan çok😀

arkadaşlar ben 100.000 km den sonra 2 sefer yaptırdım aracım 137.000 km de kesinlikle çekişi ve sesi değişiyor.ama yakıt konusunda ise benim sıkıntım var bu sebep olabilirmi bilmiyorum çünkü her şeyden huylanmaya başladım.

işte biçok arkadaşım aynı şeyden muzdarip<<<

vurth yakıt katksına devam o zaman...

bende benimki niye 0.300 yakıyor diyorum.yuh yani.

benimki belki biliyorsunuzdur çok yakıt tüketiyor yol bigisayarına göre çok soguklarda 12 lt gördü servise gittim sıfırladı o günde hava sıcaktı yarım saat kadar kullandım.cumartesi günü 8lt 6lt kadar düştü ama şu anda 8.9 gösteriyor anlamadım gitti.buda sebep olabilir.bilemiyorum inşallah düşer diyorum

benimki belki biliyorsunuzdur çok yakıt tüketiyor yol bigisayarına göre çok soguklarda 12 lt gördü servise gittim sıfırladı o günde hava sıcaktı yarım saat kadar kullandım.cumartesi günü 8lt 6lt kadar düştü ama şu anda 8.9 gösteriyor anlamadım gitti.buda sebep olabilir.bilemiyorum inşallah düşer diyorum

Konuştuğumuz konudan olabilir...

tek ümidim o zaten

Bir kerede sıfırlayıp hemen hareket edin ve 1800 - 200 d/d arası kullanım yapın... Bir deneyin... Ama normal sürüş tabi ki... Ve kısa mesafede olursa sonuç da değişmeyebilir....

barış kardeşim zaten kısa mesafe olduğu için gösteriyodur tahmin ediyorum aracı salınca düşüyor .biraz yol yapmam lazım 🙂

yol bilgi ekranı kesinlikle tam doğru gösteriyor

bizim doblo yakıt yakmıyor bedava geziyoruz biz😀😀😀😀😀

bizimki ortalama 6,5 7,5 arası değişiyor

Back