1 kw 1.34 beygire eşittir 62*1.34= 84 beygir yapar.chip bunu 100de31 arttırarak 109 beygire ve aynı şekilde aracın torkunu yani Nm sinide 100de38 arttırarak 275Nm ye çıkartıyor.cetin tarafından yazılan metin:
kW olarak güç 62 kW
81 kW + 31%
HP olarak güç 84 PS
110 PS + 31%
Devir momenti 200 Nm
275 Nm + 38%
bu nedir sizce ?
http://www.racechip.de/racechip-chiptuning/Fiat-Doblo-1-3-Multijet-16V-2940-r.html
içine düğme koyanlarda varmıs acıp kapatma gibi 😀 süper bişi
bi dergide okumuştum önceden aklımda kalmıştı.geremy tarafından yazılan metin:
pistonlara pek bir şey olmz hele dizelde
aynen.geremy tarafından yazılan metin:
fazla uğraşılmazsa genelde kurtarır kendi
senin doblo 140hp felan olur abi 😀 😀 😀ToeXicT tarafından yazılan metin:
Valla Bu 299 euro luk olandan benim araca takarsak
Ben Doblo y la bi yerlere felan uçarım heralde 🙂
Torkta sitede ki verilere göre %48 artış sağlıyor benim araçta 😀
ali1 tarafından yazılan metin:
dostlar bugün bir yerde bu konu açıldı söylenen lere göre Chip Tuning yaptıran bir tanıdıkları kışın uludağa çıkışta aracı istop etmiş çalıştıramamış sevis çağırmışlar aşağıya çekici ile indirmek zorunda kalmışlar ama hiç birşey yapmadan araç çalışmış tekrar uludağa çıktıklarında aynı işlem olmuş yani çok soğuk ortamlarda araba çalışmıyormuş. acaba soğuk hava girişinde araba kendini korumaya mı alıyor.
1.9 JTD nin zaten performansı tartışılmaz müthiş gidiyor,ama yaptırıcaksan 135-140 hp olur doblon........suleymanozen tarafından yazılan metin:
1.9 JTD motora chip yaptıran varsa nerde kime yaptırdıgı ve performans ve yakıt yorumlarını alabilirmiyiz
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
1.9 JTD nin zaten performansı tartışılmaz müthiş gidiyor,ama yaptırıcaksan 135-140 hp olur doblon........suleymanozen tarafından yazılan metin:
1.9 JTD motora chip yaptıran varsa nerde kime yaptırdıgı ve performans ve yakıt yorumlarını alabilirmiyiz
suleymanozen tarafından yazılan metin:
Aracımdan 6 senedir gayet memnunum biliyorum iyide gidiyoR..yaptıran varsa kim yapmış onu ögrenmek istiyorum araştırdım zaten bir kaç yerden bilgim var ama yinede chip sonrası kısa yada uzun vadede patlayan araçlar oluyor o yüzden işi cidden iyi bilen biri yapmalı
RAPTOR tarafından yazılan metin:
suleymanozen tarafından yazılan metin:
Aracımdan 6 senedir gayet memnunum biliyorum iyide gidiyoR..yaptıran varsa kim yapmış onu ögrenmek istiyorum araştırdım zaten bir kaç yerden bilgim var ama yinede chip sonrası kısa yada uzun vadede patlayan araçlar oluyor o yüzden işi cidden iyi bilen biri yapmalı
bunun takması zor bişey değil.sende takarsın.üstünde var zaten montaj kataloğu.
patlama derken ne kastettin?