D2 Mi Yoksa D3 Dobloyumu Tercih Etmeliyim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet94
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahmet94

Azimli Üye
Adı
AHMET SAVCI
Kan Grubu
A RH +
Meslek
Bilgi İşlem
Modeli
Araç Yılı
2011
Renk
Çöl Grisi
30.000-32.000 TL gibi bir bütçemiz var.2009-2011 model doblo bakıyoruz d2 almayı düşüyorduk fakat d3lerinde 1.6 premio modelleri hoşumuza gitti sizce tutulan modeli hangileri ? ( Biz arabayla 1 yıl içerisinde max 15.000 km yapacağız 2010 model araçlar genelde 150.000 km den aşağı yok yakın zaman da motor ister mi ? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler )

@ahmet94
Sahibindende bir sürü az kmli d2 var ben d2 den şaşma derim eğer yük yükleyeceksen yoksa d3 premio daha güzel aile için

D2 de d3 te iyidir km düşük olanını bulmaya bakın.

O zaman yok mu forumda temiz düzgün uzun yıllar kullanabileceğimiz d2 yada d3 bütçemize göre Bursa ve Balıkesir çevrelerinde

Sahibinden de bakıyorum düşük km ne yazık ki yok 4-5 yaşında 150.000 civarlarındalar hep

Ben 110 bin kmde 2013 ü 31 e vermiştim 1.3 easy modeliydi yani bu modelden bu ayarda yine bulunur

(link)

formda bir arkadaş satıyor sanırım.

@BEYPAZARLI
Mesafe ne yazık ki :/

100 binde motoru bitende var 500 binde orijinal motor ile binen de var.Yani servis bakımlı titiz bir kullanıcıdan alırsanız 150 bin mjet için sorun olmaz ama mesele titiz ve bakımlı araç bulmak.

@ahmet94
ABi atla otobüse bin git istanbul nedirki eğer arabayı beğendiysen mesafenin bi önemiyok

Son düzenleme:
2.el araç alımında 300-500 çok hesap etmeyin almayı düşündüğünüz aracın büteçenize uygun olan en temizini almaya bakın.İnanın ne yedek parçaya ne de ustaya güç yetmiyor.Bir de düzgün ustaya da düşmezseniz dökük araç temiz araçtan daha pahalıya gelir.

@ahmet94
Araç benim Samsunda değil İstanbul esenyurt ta ilginize teşekkürler

@fevzii
Pordon abi yanlış yazmışım forumda samsun yazınca kafa oraya gitti😀🙂

Arabanın kmsi çok yüksek önemlide değil yeterki motoru temiz olmalı sen motoru güzel olana bak

Araştırmaya devamm 🙂 inşAllah bulucaz temiz bir doblo.Bu araç nasıl ? (link)

Şuna bayıldım fakat bütçeyi aşıyor... (link)

D2 ye 30 bin verilmez ya benim önceki sayfada linkini verdiğim araçlara baktınmı 59 binde sıfır gibi d3 buldum 35 e falan bırakır al kullan

(link) bu Nası Abi km Iyi Boya iyi

Back