D3 Bagaj Aydınlatma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozocan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@yigitefe

Bende bu şekilde iki tarafada led çektim.

@ozocan
Tavan rafının kenarına beyaz led çektim harika oldu. Anahtar olarakta tavan aydınlatma anahtarını kullandım.

@ozocan Merhaba abi. Ben de bagaja led yapıyorum hatta yerine yapıştırdım ama lambayı bir türlü çıkaramadım. Çıkarmaya çalışırken yandaki mandalı da kırdım herhalde. Yapmam gerekenleri ufaktan anlatabilir misin?

@yasinmert
Kardeşim soldaki lambayı ucundan kapıya yakın tarafından hafif esneterek çıkar tornavida ile aç çıkar dışarı kırabilirsin normal onu japonla yapıştırıcan zaten kablo kalınlık yaptığı için tam kapanmıyor kapıya yakın ucundan kabloyu çıkar oraya anca sığıyor kablo mesut hocam eline sağlık bi fotoğrafla beraber nası yaptığınızı da anlatırsanız sevinirim saygılar hürmetler ...

Ellerine sağlık bende aldığım her araca ledi çekerim hemen d1imde 4 buçuk metre led döşeli aydınlık araç her zaman iiyidir...

image.jpg
Ben şimdilik tek tarafa yaptım. Kabloyu lambanın üst tarafındaki boşluktan çektim. Kırma delme yok.

Gayet güzel olmuş hocam elinize sağlık öbür tarafa da çekecek olursanız sert bir kabloyu yol gösterici olarak kabloya bağlayın alttaki zeminle Birleşimini biraz esnetip alttan yukarı doğru çıkartın bagaj eşiğinin altına alarak kabloyu karşıya geçirip krikonun kapığından çıkarabilirsiniz...

IMG_20150510_193322.jpg
IMG_20150510_193329.jpg
Aşağıdaki led bagajı açınca yukarıdaki ise duvarda ki anahtarla yanıyor

bende çok beğendim yapacak arkadaşilara birer örnek olmuş paylaşımlarınız için elinize sağlık teşekkürler

bende d1 için yapalım dedim hazırladım her şeyi bağlarken şase yaptırdım sanırım arka tarafa elektrik gelmiyor ama ön tarafta var
sigorta kutusundaki sigortalar sağlam görünüyor sigorta kutusunda d1 lerde yerini bilen varmı

geçen sene bende yapmıştım.gerçekten güzel oluyor.çalışmalarınız 10 numara olmuş güle güle kullanın

@alperserkan01

kitapçıktan bulabilrsin yerini hatta numarasına kadar.😀

Back