D3 YENİ DOBLO FAR YÜKSEKLİK AYARI

doblo vip premio

İcra Kurulu Üyesi
Yetkili Kişi
Yönetici
Adı
OĞUZ
Kan Grubu
A RH +
Araç Yılı
2015
Renk
BRONZ KAHVE
biz önceden d1 ve d2 dede far yükseklik ayarını 0 konumunda kullanıyorduk bi sorun yoktu d3tede sıfır konumunda kullsnıyoruz ama gece göz alıyor galiba karşıdan gelen selektör yapıyor

bende 3 konumun Yani aşağı indirdim şuan selektör yapmıyorlar aydınlatmasıda güzel

sormak istediğim d1 ve d2de 3 konumunda farlar yukarı kalkmıyor muydu bana d3te tam tersi gibi geldi

kimse bu far yükseklik ayarını kullanmıyor mu :?

benim kide 0 da ama hiç selektör ypıp göz alıyor diyen olmadı üstelik benim farlar xenon oğuz....

far ayarını 1-2-3 yaptıkça aşağı doğru iner. fabrika çıkışlı herşeyi tam ayarlı olmuyor. çok sıkıntı yaratıyorsa farlarını gidip ayarlattır istersen.

benim d2 ki 0 da duruyordu sellektör.yapıyorlardı şuan 1 de sıkıntı yok aydılık ve göz almıyor...2 kerede far ayarı yaptırdım

göz alıcı xenon larada uzunları yakıyorum sinirimi bozuyor'lar😡
tabi ayarsız ve uygunsuz olanlar için

servis 20 bin bakımda ayar yaptılar

ben yine baktırıyım ona bi

bencece bir baktır.....ayarların bozuk olmalı......

20 bin bakımda yeni yaptılar far garantiden değiştikten sonrada kontrol ettiler ama bi baktırayım

yavrum sanırım far değişikliğinden sonra ayar yapmayı unuttular oğuzum....

abi zaten far değiştikten sonra ayar yaptılar

ben bi uğruyayım bakayım ne diyecekler

kimse bu far yükseklik ayarını kullanmıyor mu :?

ben 1'de kullanıyorum.2'ye alınca millet karşıdan sellektör yapıyor.

biz normalde 0 da kullanıyoruz abi mncedende hep 0 da kullanırdık bi sorun olmamıştı

bende hep 0 da kullanıyorum üstelik zenon olmasına ragmen hic sellektör yapan olmadı radar olmadıgı sürece 😀

benimde 0 da sıkıntı yok.bu arada far neden değişti Oğuz?

Bende sıkıntı yaşamıştım götürdüm servisteki abiler 0 ı düz olarak yani fabrika ayarı , 1ci kademeyi % 65 , 2ci kademeyi %45 , 3 cü kademeyi ise %35 yaptılar şuan ben % 35 de kullanıyorum yük attığım zaman(genelde her zaman 🙂) normalde 1 de kullanıyorum arka amortisörler biraz yük için ayarlı olunca yüksüz arka kasa yüksekde kalıyo o nedenle bu ayarı kullanıyorum

geçen sene tatile gittiğimizde tırlar,kamyonlar,arabalar hep selektör yapıyodu en az 20tane yapan oldu meğerse far yükseklik ayarıyla oynanmış,en yüksek kademedeydi.bide uzunları açtığımız zaman daha kötü tam karşıdakine geliymuş,geri hemen düzelttim.allah korudu.

Back