D4 YENİ DOBLO PREMİO 1.6 MJET 105 HP SÜRÜŞ İZLENİMİ

Fiatın web sitesinde açıklanan fiyatlarıda aşağıdaki resimde görebiilirsiniz , lansman da bizlere söylenen rakamalr tutmaktadır.

screenshot_2015-02-01-21-17-42-png.738

Fiat sitesinde fiyatlar yazıyor.En pahalısı 57 bin tl o da 1.6 premio plus otomatik

63 bin rakamini nerden cikartti birmota sormak lazim..

Ben de baktım şimdi Fiatın sitesinde yazanlara ve rahatladım🙂

Peki Plus olmayan Premioda multimedya sistemi mevcut mu yoksa sadece D3 lerden bildiğimiz radyoteyp mi var?

@mali_55
evet fabrikada bu fiyatlar olabilir ama araç plazaları bize babasının hayrına satacak degil onlarda kar marjını koyarak bizlere satacak buda plazadan plazaya degişir fiyatlar oyüzden ben 55 tl olucagına inanmıyorummm...

çarşamba günü gürses otoya gidicem biizzat incelicem hem aracı hem fiyat piyasasını

@hasan Adıgüzel
Hasan Abi 100 0 km fren mesafesi 39 metre sinifinin en iyisi bence kampana olmasi onemli degil ama diger ozellikler olmasi gerekirdi artik hayirlisi

Hasan Abi fiyatlar bayi fiyati ben bayi ilede gorustum fiyati cok uggun

Bursa da 60 bin dedi bugun

bzı bayiler uyanıklık yapıp fiyatı yüksek belirtiyor pazarlık yapıyorlar bayi taktiği

Bazıları 55 bin bazıları da 60 bin diyiyor,ben anlamadım bu olayı yav

fiatınm sitesini açın doblo combiy bakın panoromaya değil buraya dikkat

51 bintlye premio 1.3 sınıfının en uygunu kulaktan dolma dedikodulara inanmayın

bazen bayiler kaptırabilirsek hesabı yapıyorlar.resmen gidin sitede böyle yazıyor deyin. sitedekinden de ucuza alabileceğinize eminim.

Birmotlar nedense daha pahali

Bugun farkettim d4 te cd calar yok artik cd kalkmis usb ve aux girisleri vatr yavas yavas cd de maziye karisiyor

Epten ucuza kaçmış bunlar da beyaaa. X model araçlarından CD çaları kaldırdığında herkes demedigini bırakmadı. Simdi buna da öyle olacak.

teşekkürler bende incelemeyi planlıyorum

Back