debriyajdan gelen ses

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan duhan13
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Garanti yı nasıl ve kaça uzattin kardeşim bilgi vrrsen

yetkili servisten 300 liraya uzattırdık 1 yıl

Kampanalardan ses sürekli mi geliyor yoksa balatalar ısınınca kesiliyor mu ? Isınınca kesiliyorsa normal.

bugün seyir halindeyken tıngır tıngır diye bi ses geldi ayağım debriyajda bile değildi aha kaldık dedim ama bi sorun olmadı kesildi ses şuan evdeyim sabah servise bırakacam allah izin verirse.

@ANLOVE

sadece geri giderken aralıklı sürtme sesi geliyor ileri giderken sıkıntı yok. servise gittim kampanalar temizlendi 2 defa ama sorun çözülmedi 1 gün kalacak dediler bırakıcam yarın bakalım nolacak

bugün aracı servise bıraktım debriyajda problem yok müşür sesi o dediler mersinden bi arkadaşa sorduk onunkide 1,6 ondada aynı ses varmış boşunamı panik yaptık yoksa arabalarda sorunmu var 😀

Son düzenleme:
@duhan13
geçmiş olsun.hangi amortisörler sorunlu.ben yeni arkaları patlatttım sanırım.ama hata bende.çukuru fark edemedim hızlı girince oldu.yoksa sıkıntı yoktu Allah'a şükür.

Merhaba benim 2017 Doblo 1.6 Safeline model aracım var.
Aynı sorunu bende yaşadım. Bugün servise götürdüm.En kötü senaryo olarak volan dahil bütün debriyaj seti değiştirilecek dediler bir hesap kitap sonuç 14bin TL çıkardılar. Fiyatı duyunca deli oldum. 42binde titizlikle kullanılan bir aracın baskı balatası bitermi diye bağırdım çağırdım.
Ordan çıktım. O servisten ayrılan 20 senelik dostumun özel servisine gittim.
O da aynı şekile 42 binde bir aracın balatası bitmez dedi pedalı kontrol ettiler pedalı yağladılar sorun hafif düzeldi gibi ama ara sıra yine aynı şeyi yapıyor.Arkadaş da takma kafana debriyaj seti ile alakalı değil dedi.
Sizce ne olabilir. Servise güvensem 14 bin TL gitmişti.
Aracın garantisi bu yıl sonu bitiyor o yüzden servisten başka bir yere göstermek istememiştim.Bu arkadaşım da garantiyi bozmayan yetkili servis.Tekrar soruyorum sizce sorun ne olabilir

Back