Denizlili DOBLOCULAR :)

merhaba denizli li arkadaslarım soyle bişey sorucam ben merkezde degilim onun için bilmiyorum saglam bi otoelektirkci istiyorum su multimedya olayını bilen montajını yapan satan böyle bi yer varmı?

@buldas
Multimedia işini yetkili servislere yaptırın her markanın servisi vardır yetkili satıcı ve servis dışına çıkmayın.

@Cetin
🙂 fiat yön e cuma günü gittim biz öyle seylerle ilgilenmiyoruz dediler 🙂 gecenlerde birini taktık 3 ay basımız agrıdı dedi servisin elektirkcisi sizede tavsiyem uzak durun dedi.🙂

@buldas
Kaliteli birşey aldığınız sürece başınızın ağrıyacağını sanmıyorum. Marka model fiyat aralığı bunlara karar verin öncelikle. Denizli'deki tüm bayii ler yapıyor Yön'ü bir türlü anlamadım hiç birşeyi yapmıyor. Benim aracımda da multimedia teyp var. Aldığım ürünün denizli'deki servisleri Batı, Otomat, Yargül, Yarımca, Yavuzlar gibi yerlerde montajını yapıyorlardı ama ben kendi oto muzik sistemcime yaptırdım bir sorunum da olmadı.

Cihaz marka nedir nerde tsktirdiniz

@buldas
Cihaz marka ve modeli Navitech NTV-7100F in-Dash modeli navitech resmi sitesinden ürünü inceleyip bayii servis yerlerine bakabilirsiniz.
Size tavsiye Double-din alın..
(link) Sitesinden de temin edebilirsiniz. TeamDoblo Anasayfamızda Sağ Bölümde reklamı mevcuttur.

Son düzenleme:
@20b2939
Aleykümselam kardeşim hoş geldin.
Merkezden misin?

Denizlili arkadaşları daha çok görmek istiyoruz 🙂

@plaka20
A.s. hoş geldin 😉

Back