aga yaptım tamponu kurtardım ama korkudan resim çekmeyi unuttum!
kesin olan bişey var polisaj makinası olmadan elinize pasta cila almayın!o makine olmadan bu iş olmaz.ama sonuç mükemmel tampon harbi sıfır gibi oldu!
zımparayı grit 2500 den küçük kullanmayın.ben 2000 le yaptım direkten tepti.çok kritik kurtardım!2500-3000 5000 en büyük hangi numarayı bulabilirseniz onu kullanın.ve kesinlikle kendiniz denemeyin!tarif edin usta yapsın!
ben yaptım ama çok korktum,boya gitti diye paniğe kapıldığım bile oldu zaman zaman!
bizim arabanın ön kaputu çocuklar çizmiş bende gidip sordum çocuklara bune diye çocuklarda resim yaptık dediler yav bide sürgülü kapıda var çizik oda denizde oldu adamın şemsiyesi uçtu geldi çizdi
derin çiziklere en iyi yöntemboyatmak başaka çözümü yok hele sizin araba derin bordo gerçekten çok zor bakılan bi renk
birde çizik olan yüzeye rutuş boyasını sürüp 1 -2 gün bekliyoruz ve kuruduktan sonra en ince su zımparası ile bölgeyi düzlüyoruz adından pasta ve cila ile düzeltiyoruz ama bu iş çok ustalık gerektiriyor ben denedim eskisinden iyi oldu ama yinede nettekiler gibi olmadı
eğer çiziklerin fotoları varsa daha detaylı yardımcı olabiliriz
Vallahi yardım çok iyi olur, havalar bozuk bir açsın hemen çekip koyarım buraya. İnşallah toplayıp uzunca bir süre kullanmayı düşünüyorum. (arızalardan bıkana kadar)