Dizele Lpg Uygulama Sistemi

Ahmet5353

Daimi Üye
Doblo
Adı
Ahmet
Kan Grubu
A RH +
Meslek
market
Aracınız
Doblo
Modeli
Safeline
Motor
1.3 Multijet
Araç Yılı
2014
Renk
Beyaz
Doblo 1.3 multijet d3 aracima disel lpg uygulama yapmayi dusunuyorum ama perfonmassi dusermi sizlerle danişmak istedim.

@Ahmet5353

Dizel motora lpg olmaz, benzinlide bile sağlıklı değilken dizel motora lpg mi 😀

P
@Ahmet5353
Performansi dusmese 100 bin kmyi bulur amorti etmesi. O suredede cikacak arizalar olusacak sorunlar ve ayarsizliklar cabasi. Bi suru para verip dizel almanin bi mantigi yokki lpg takilacaksa 🙂

Screenshot_20170723-163958.png
Screenshot_20170723-150750.png

Bir kac usta soyledm ve cok iyi perfonmas aliniyr dedi kndi ustamada dedm o da ayni dedi ama bn perfonmas tutmaz diye dusunuyrm

@DobLoPremio

daha çok kamyonlarda uygulanıyor, motor aynı anda hem motorin hemde lpg ile çalışmaya devam ediyor , dizel otomobilde tüketim zaten oldukça düşük, yatırım maliyetini kısa sürede çok km yapanlar çıkarabilir, lpg tankıda yük taşıyanlar için sıkıntı olabilir..

Türkiye deki butun belediye otobüslerinde de bu sistem mevcut..

@Nikkfurie

Allah allah adanada görmedim ben ya lpgli otobüs 😀

@DobLoPremio

sistem aynı sadece belediyelerde lpg yerine doğalgaz kullanılıyor, mesela geçen sene Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesi 60 civarı doğalgaz ile çalışan otobüs satın aldı, Adana da ise bu yıl elektrikli iki Temsa otobüs denenmeye başlandı..

enterasan araştırmaya değer

Böyle bir şey yok goygoy olsun amaçlı olmuş sanırım

Doblo 1.3 multijet d3 aracima disel lpg uygulama yapmayi dusunuyorum ama perfonmassi dusermi sizlerle danişmak istedim.
Dizel motorda LPG derken ? Sistemleri baya farklı ilk kez duydum hayır yani 100km de 5LT yakıyor ortalama bir Doblo.

Haydi bakalım neler göreceğiz artık roket yakıtıda kullanırız dobloda 🤣

Back