Sayın forum üyeleri ,ne yaptım ne ettiysem sorun çözülmedi.Bugüne kadar stop ede ede ,inip ite ite ,küfür yiye yiye,küfür ede ede kullandım.Tam aracımı yakmaya karar vermişken,aynı sorunu yaşayan çivi 🙂 lakaplı bir abimiz bir ustaya yönlendirdi.Samsun da adı Oflu lakaplı bir usta. Eğer parça deneyelim diyeceksen bırakmayacağım dedim arabayı.Sen bırak bakalım dedi.Akşam üzeri araban hazır demesi üzerine koşa koşa gittim.Araca ne yaptığını ,sorunun ne olduğunu ısrarla sormama rağmen , bir cevap alamadım. Herhangi bir parça değiştirmedi.Sırrı söylemiyor.Bir daha yapmayacak ,garanti veriyorum dedi.Ve şükürler olsun bir haftadır sorunsuz kullanıyorum.Sizle de sırrı öğrenip paylaşmak isterdim ama maalesef öğrenemedim,kimseye sır vermiyorlar.Tüm forum üyelerine ilgileri için çok teşekkür ederim.Bu arada bir akü ve bir marş dinamosu yedim tüm yağtığım masrafın üzerine sorun çözülmeden önce.Aklıma gelmişken yakıt az kullanma ,bunlarda mutlaka bol mazot bulundur depoda dedi.Yakıt sarı ışığı beynini karıştıyor bu araçların dedi.