Doblo Doblo 3 Kablo rengi hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FurkannC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FurkannC

Daimi Üye
Ayın Popüler Yazarı
Doblo
Adı
Furkan
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Arka silecek su borusu tamiri için arkaya giden elektrik tesisatını açtım. Kopan/sıyrılan kabloları onarırken bu kahverengi-beyaz kablonun koptuğunu gördüm. ne kablosu olduğunu bulamadım. Koptuğu yerde yanık izleri var.

Bu kahverengi beyaz kablonun ne kablosu olduğunu bilen var mı? Araştırma yaptım ancak herhangi bir bilgi/şema bulamadım.

IMG_20250401_145325.webp

kablo kalin duruyor stoplara daha ince kablolar gider bana kalirsa silecek motorunun olabilir.

Arka rezistans harici çalışmayan bir şey yok.

Arka rezistansı da uzun süreli açık bırakıp deneme şansım olmadı ancak önceden çalışıyordu, onun olma ihtimali düşük.

evet oda olabilir dogru.kontrol kalemin varsa ölcebilirsin yoksada bi tane al bulunsun ucuz bisey zaten.

Bagaj elektrik tesisatındaki kahverengi-beyaz kablo arka cam rezistansı kablosuymuş.

Bagaj kapağı körüklü hortumdan geçirilen kablolar maalesef çalışa çalışa zamanla kırılıyor.
Ben bir arkadaşın tavsiyesiyle körük içerisindeki kabloları bükülme yerinden kesip araya yaklaşık 20 - 25 cm kablo ekledim. Ek yerlerini lehimleyip bantladım. Kapak tarafındaki ekleri kapak içerisine, gövde tarafındaki ekleri gövde içerisine itekledim. Gayet iyi oldu.

Back