@Abdullahklc Öncelikle arabanız hayırlı olsun kazasız güzel günlerde binmek nasip olsun.Trekking alt tampon ekini bulmanız zor.Servise bi sorun derim yardımcı olacaklarını zannetmiyorum.Olsalar bile fiyat tuzlu olabilir.Tamounun siyah kısımları kaplama tutmadığı için boyatmanız daha uygun olabilir ek parçayı bulamadığınız taktirde.. Örnek resim aşağıda ki gibi.
@emincskn35 sağol kardeşim allah razı olsun sanada kazasız günlerde binmek nasip etsin Mevla yarın servise uğrayi bi sorucam bakalım ne Diyecekler birazdaha yaygınlaşsa terking parçacılara düşer belki ama su anlık yok ben birazdaha araştırcam bakalım sağol kardeş bu arada
D4 icin bende birkac bisey arastirdim ama yok piyasada warsada ben bulamadim bilmiyorum.tahminimce aracin tutulmasini bekliyo uretici yayginlasinca cikaricaklar
Göbek çapı bire bir uyuyor bilezik tarzı şeylere gerek kalmadan ve ayrıca orj olduğu için çok ağır deil çok yormuyor aracı 215 50 17 toyo marka lastiklerle beraber 2300 civarında maliyeti oldu üzerinde gelen 16 liklari satıp maliyeti biraz dusurdum 🙂 aracın görüntüsü tamamen SUV tarzına dönüştü yarın fotoları paylasicam