Kardeşim çok basit ...... En kötü ihtimalle bir tuhafiyeciden 4 tane dantel tığı al ters tarafından deliklerden sok teyibi çek şak diye gelir....Ama parasız olsun diyorsan tığ kalınlıgında tel lazım bilgine....kardelenkurt tarafından yazılan metin:
bilgiler için teşekkürler.. yarın süpermene bi selm vereyim bakalım 😀 Teyibi dediğiniz gibi sökmeye çalışacağım. Ona göre bi hal çare bulacağım. Hikayeler süper 😀
Sonuca giden her yol mübahtır....Zaten sana 1 dakikalığına lazım......kardelenkurt tarafından yazılan metin:
anamın tığları çalarım yarına 😀
bakiergul tarafından yazılan metin:
Sonuca giden her yol mübahtır....Zaten sana 1 dakikalığına lazım......kardelenkurt tarafından yazılan metin:
eksik kalırsa tıglar, boyu 5 cm gibi çivi ilede yapabilirsinkardelenkurt tarafından yazılan metin:
😀*clap*
Kalmaz kardeşim tığın sap kısmı zaten 8 cm gibi......S@MeT38 tarafından yazılan metin:
eksik kalırsa tıglar, boyu 5 cm gibi çivi ilede yapabilirsinkardelenkurt tarafından yazılan metin:
😀*clap*
Hiç sıkınttı sız sökersin çünkü cok kolay kardeşim.........kardelenkurt tarafından yazılan metin:
yani kesin sökerim ben bunu, sonra elime kalmasın da 😀
markayı nosunu alınca can ın verdiği siteden bi şifre alalım bakalım
abi annesinin 3 tane tıgı varsa diye söyledim uzunluk için degil yanibakiergul tarafından yazılan metin:
Kalmaz kardeşim tığın sap kısmı zaten 8 cm gibi......S@MeT38 tarafından yazılan metin:
😀*clap*
Allah tependen baksın ya iki varsa diyorsun yani hahahahahahaS@MeT38 tarafından yazılan metin:
abi annesinin 3 tane tıgı varsa diye söyledim uzunluk için degil yanibakiergul tarafından yazılan metin:
😀*clap*
inşallah verdiğim site işine yarar abi.........kardelenkurt tarafından yazılan metin:
yani kesin sökerim ben bunu, sonra elime kalmasın da 😀
markayı nosunu alınca can ın verdiği siteden bi şifre alalım bakalım
bende merakla bekliyorum....kardelenkurt tarafından yazılan metin:
inşallah bakalım yarın ola hayrola*sarcasm*
ondan şüpem yok abi bakalım site şifreyi vericek mi ben onu merak ediyorum.......bakiergul tarafından yazılan metin:
Sıkıntı olmaz merak etmeyin atomu parçalamayacak alt tarafı teyp kodu çözülecek.....
Vermezse ben bulurum onum şifresini sıkıntı yok kardeşim ......Senelerin elektronikçisi duruyor burada............cAn 3436 tarafından yazılan metin:
ondan şüpem yok abi bakalım site şifreyi vericek mi ben onu merak ediyorum.......bakiergul tarafından yazılan metin:
Sıkıntı olmaz merak etmeyin atomu parçalamayacak alt tarafı teyp kodu çözülecek.....