Doblo Doblo için hangi yakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz

Ben hep opet kullanirdim ama bir uzun yolda shell ile doldurdum ve bir daha opete ugramaz oldum. Opetin yakiti cok hizli tukeniyor ve bunu daha once birkac yerde daha gormustum ama denemedigim icin farki anlayamamistim. Artik sadece shell aliyorum.
Petrol ofisi prodizel doldur depoyu birde onu test et.Shell i beğenmedim PO prodizelin daha iyi km olarak.Çekişi bir tık daha iyi olsun az birşey fazla yaksın dersen vmax olandan al.

Shell öneririm yakıt temiz oluyor motor yakıtı yakarken zorlanmıyor

Shell. Altı seneden beri kullanıyorum. Çok şükür sıkıntım yok. Memnunum.
Bir kaç sefer opetten aldım. Sevmedim

Petrol ofisi proizel kullanın km farkını görürsünüz diğerlerine göre.

Bence eniyisi opet

1-BP, 2-SHELL, 3-OPET

Konuyu hortlatıcam ama naçizane kendi fikrim bu kötü yakıt yok aslında (ismi dünya çapında bilinenlerde) kötü istasyon var denetimleri çok sıkı olan Shel ve Opet olarak bildiğim fakat Opet’in yakıtının biraz ince oldugunu düşündüğüm için Shell tercih ediyorum kötü istasyon dememe sebep ise denetimin az oldugu akaryakıt istasyonlarında kaçak mazot sattığına 1 kez şahit olmuştum

3 gün önce 2022 1.6 Doblo ile aranıza katıldım. Bu benim ilk dizel arabam ve İlk depomu shellden vpower aldım ancak bulunduğum çevrede Shell yok. Petrol ofisi var opet var lukoil var . Hangisinden almalıyım karar veremedim

3 gün önce 2022 1.6 Doblo ile aranıza katıldım. Bu benim ilk dizel arabam ve İlk depomu shellden vpower aldım ancak bulunduğum çevrede Shell yok. Petrol ofisi var opet var lukoil var . Hangisinden almalıyım karar veremedim
Opet garanti açısındanda iyi olur.

Doblo için hangi yakıt istasyonunu tercih ediyorsunuz motor performansı hangi petrolde daha iyi hangi petrolün yakıtını aldığınızda aracınız daha az yakıyor?
araç modeli markası önemli değil eniyi katkılar shell de var yakıt sarfiyatından ziyade motor sağlığı için yoksa bütün markalar aynı mazotu alıp kendi katkılarıyla işliyorlar ve akaryakıt konusunda SHELL dünyada en iyisidir

Back