olmuyor kardeşim benimki de 2008 1.9 maalesef olmuyorMerhaba 2007 doblo n1 geçiyor ruhsatta 1.9 motor çevriliyor mu
bu araç sıfır alındığında otomobil ruhsatlı olarak alınmış kardeşim ondanbenim 2001 1.9 d sx otomobil ruhsat zamaninda yapmislar simdi durum ne bilmiyorum tabi.
sonradan acma yalniz fabrika cikisi camsiz koltuksuz bence sonradan otomobile cevrilmis fabrika cikisi camsiz koltuksuz araba otomobil olarak alinmaz diye dusunuyorumbu araç sıfır alındığında otomobil ruhsatlı olarak alınmış kardeşim ondan
sonradan nasıl yapılmış pekisonradan acma yalniz fabrika cikisi camsiz koltuksuz bence sonradan otomobile cevrilmis fabrika cikisi camsiz koltuksuz araba otomobil olarak alinmaz diye dusunuyorum
arkası makaslı olan d2 kasa dediklerimiz olmuyor maalesefMerhaba 2007 doblo n1 geçiyor ruhsatta 1.9 motor çevriliyor mu
Merhaba arkadaşlar, Günaydın Oto ile sponsorluğumuz sonucu sponsorluk tarihinden sonra 31 Aralık 2024 e kadar bizim adımızla gidip otomobil yaptıran üyelerimize hediye çeki verileceğini duyurmuştuk. Bu bağlamda cep numaranızı, plakanızı ve yaptırdığınız tarih ile birlikte en geç 15 Ocak 2025 tarihine kadar bana iletiniz.
Not: Sadece Team Doblo adı ile gidenlere hediye çeki verilecektir. Başka grup ya da aracılık yapan birisi ile yaptırıldı ise bizim üyemiz dahi olsa verilmeyecek arkadaşlar. Bunu ilk duyurumuzda dile getirmiştim.
Şöyle anlatayım.Merhabalar ben de 2017 1.6 maxi premio var otomobile çevirince ne karım olur bu alınan 38000 tl ne için şahsen benim arabamda koltuk cam emniyet kemeri vs herşey var. Ne için alıyorlar onu anlamadım ben
sorun ücret almaları değil bir iki ay içerisinde 28 binden 38 bine çıkmasını gerektirecek ne oldu? Talep fazla olunca mı fiyatlar artıyor? 28 bini gözden çıkarmıştım sadece muayene ve sigorta aynı zamanda olduğu için bu yıl yaptırmayı düşünüyordum 10 bin TL bir kalemde zam gelmesini doğru bulmuyorum. Hiç kimse alternatifsiz değildir illaki başka yapan bir firmada çıkacaktır bekleyeceğim bir süre daha.Şöyle anlatayım.
Burada malzeme giderinden ziyade bu adamların kira, çalışanlar, vergi. stopaj vb. giderleri var. Herşeyi yasal yapıyorlar.
Asıl bundan da ziyade sağlam bir aracı kupa halinde test merkezine sokuyorlar burada devamlı testler yapılıyor bu değişiklik için bunu yaparken de 1 tane vida yere düşmeyecek. Ayrıca TSE de bunun prosedürleri harçları ve gel git bi dünya işi var. En kısa yoldan bu firmadan başka yapan var mı Doblo için. Öyle olsa herkes bu işi yapardı değil mi?
sorun ücret almaları değil bir iki ay içerisinde 28 binden 38 bine çıkmasını gerektirecek ne oldu? Talep fazla olunca mı fiyatlar artıyor? 28 bini gözden çıkarmıştım sadece muayene ve sigorta aynı zamanda olduğu için bu yıl yaptırmayı düşünüyordum 10 bin TL bir kalemde zam gelmesini doğru bulmuyorum. Hiç kimse alternatifsiz değildir illaki başka yapan bir firmada çıkacaktır bekleyeceğim bir süre daha.
Bende size katılıyorum. Bende yaptıracaktım. Bu fiyat artışı makul değil. Yanlış anlaşılmasın konu para değil. Bizler öderiz neler ödemiyoruz ki. Lakin biz ödüyoruz diye diğer arkadaşları düşünmemek ve bunu kabul etmek biraz haksızlık olmaz mı?sorun ücret almaları değil bir iki ay içerisinde 28 binden 38 bine çıkmasını gerektirecek ne oldu? Talep fazla olunca mı fiyatlar artıyor? 28 bini gözden çıkarmıştım sadece muayene ve sigorta aynı zamanda olduğu için bu yıl yaptırmayı düşünüyordum 10 bin TL bir kalemde zam gelmesini doğru bulmuyorum. Hiç kimse alternatifsiz değildir illaki başka yapan bir firmada çıkacaktır bekleyeceğim bir süre daha.
Forum üyelerimize en azından fiyat daha makul yapılabilir sonuçta teamdoblo geniş bir ailedir.28 binden 2-3 bin artsa makul olabilirdi lakin 10 bin artması fazla oldu bence.üstat bunların da devlete verdiği harçlar var araç başı
ayrıca işçi maaşı kira artışı vb artışları da göz önünde bulundurmak lazım.
Bu fiyata %20 kdv de kesiyor, gelir vergisi ödüyor.
savunduğumdan değil ama giderleri mevcut 38 bunlara kalmıyor yani
tabiki bekleyebilirsiniz. Firoino da ilk bunlar yaptı ama projeleri başak firmalar bulup onlarda başlamış diye biliyorum ama doblo da daha sıkı duruyorlar. İnşallah yeni firmalar da çıkarda rekabet ortamı oluşur.