Kademe mağduruyum bende alalı 4 senedir sigorta yaptırıyorum 7. Basamağın nimetinden şimdi yararlanmaya başladım ancak. Hiç maddi hasarlı trafik kazam yok ama yüksek sigortaya maruz kalmaya devam ediyorum işte.Maalesef fiyatlar yüksek.. 2008 model cargo[combi 1. 3 mj ] var. 3. Senem ilk aracım. AXA sigortadan 1300 TL diyorlar. 5. Kademeymişim.
Sbm trafik sigortası teklifleri görebilirsiniz.Maalesef fiyatlar yüksek.. 2008 model cargo[combi 1. 3 mj ] var. 3. Senem ilk aracım. AXA sigortadan 1300 TL diyorlar. 5. Kademeymişim.
Bulunduğunuz il ve üstünüze ticari ilk aracınız ise olabilir veya hasar dercesine görede değişmektedir.Arkadaşlar bende ne problem var 1500 kasko 1000 trafik benim günahım nerede neden böyle oldu açıklayabilir misiniz. Bunlar geçen seneki rakamlar, bu sene ne çıkacak hiç bilmiyorum, hele tır çarpıp kaçtığında kaskodan yaptırdım hepten karşılaşacağım rakamdan korkar oldum. Bu verdiğiniz rakamlar araba sahipleri kaç yaşında ve kaç yıldır arabaları var bildiğim kadarıyla bu da fiyatları çok etkiliyor.
yapma ya dedim ben 3. senede 700 oluruz ama 500 ödeyen oldu bu ay 🙁7. gurup 780 lira ray sigorta
2.seviye 1066 çok iyi ben 6. seviye gecen sene odedim o parayı bide adamlar abi çok iyi fiyat aldın dediler.yapma ya dedim ben 3. senede 700 oluruz ama 500 ödeyen oldu bu ay 🙁
@kardelenkurtkamyonet ruhsatta 3. sigortam bu sene, 07 mart yenilemek için teklif aldım ve yaptıracağım.
trafik sigortası NEOVA 859 TL
KASKO Koç Allıanz (full) 1700 tl (%40 iskonto tek kullanıcı)
Kaskoda daha ucuz teklifler var ancak Allıanz'da arkadaşım Acenta, içeriği ful dolu paket diyeyim kısaca.