kmustafat
Yeni Üye
ben aracı 2.el aldım aldığımda 13000 km idi servise sorduk 7000 de gelmiş dedi 15000 de sen gel dediler sordum ne kadar gider diye 450 tl gider dediler yuh dedim yapılacak işlemleri saydılar
1_ yağ değişimi
2_ yağ filtre değişimi
3_mazot filtre değişimi
4_hava filtresi değişimi
5_polen filtre değişimi
6_motor suyu kontrolü gerekliyse değişimi
7_fren hidrolik sıvısı kontrolü gerekliye balata değişimi
8_ aydınlatma sistemi cam silme sistemi ikaz lambaları sistemi kontrolü
9_bilgisayara bağlanıp arıza tespiti
ben ise bunları zaten araç garanti dışıdır diye özel servise yaptırdım deyim yerindeyse 4 ayak üzerine düştüm çünkü eski tamircim kuzenimdi ona götürmedim. gaziantep fiat yetkili servisi açıldığında orada teknik servis sorumlusu olarak işe başlayan bir abimizle tanıştım bir fiil 13 yıl çalışmış 1 yıldır kendi işini yapıyormuş 3 ortaklar hepside serviste çalışmışlar araçla sanki yetkili servismiş gibi ilgilendiler yukarıda yazılan işlemlerin hepsine 130 tl aldılar çok memnun kaldım sonraki bakıma ne zaman geleceğimi neler yapılacağını ekstra olarak daha verimli olması için neler yaılacağını izah etti. eğer gaziantepde olan arkadaşlar varsa servis bilgilerini vereyim siteye yeni üyeyim kafadan reklam yapar gibi servisi bilgilerini vermek yanlış olur diye düşünüyorum.
1_ yağ değişimi
2_ yağ filtre değişimi
3_mazot filtre değişimi
4_hava filtresi değişimi
5_polen filtre değişimi
6_motor suyu kontrolü gerekliyse değişimi
7_fren hidrolik sıvısı kontrolü gerekliye balata değişimi
8_ aydınlatma sistemi cam silme sistemi ikaz lambaları sistemi kontrolü
9_bilgisayara bağlanıp arıza tespiti
ben ise bunları zaten araç garanti dışıdır diye özel servise yaptırdım deyim yerindeyse 4 ayak üzerine düştüm çünkü eski tamircim kuzenimdi ona götürmedim. gaziantep fiat yetkili servisi açıldığında orada teknik servis sorumlusu olarak işe başlayan bir abimizle tanıştım bir fiil 13 yıl çalışmış 1 yıldır kendi işini yapıyormuş 3 ortaklar hepside serviste çalışmışlar araçla sanki yetkili servismiş gibi ilgilendiler yukarıda yazılan işlemlerin hepsine 130 tl aldılar çok memnun kaldım sonraki bakıma ne zaman geleceğimi neler yapılacağını ekstra olarak daha verimli olması için neler yaılacağını izah etti. eğer gaziantepde olan arkadaşlar varsa servis bilgilerini vereyim siteye yeni üyeyim kafadan reklam yapar gibi servisi bilgilerini vermek yanlış olur diye düşünüyorum.