Aleyküm selam. Bildiğim kadarıyla serviste yaptırılıp belge almak gerekiyor vize için. Vize de sorun oldu mu? Olmadıysa durumu anlatırsınız. Buraları kaynak gösterirsiniz. Benim de önümüzdeki ay sifirlancak. 399228 km deyim. Servis e sorucam. Çok fiyat vermezse serviste yaptırıp belge alicamSelamın aleyküm D1 1.9 jtd vip 375 binde aldım. 410 bin oldu. 5 senedir kullanıyorum. Hazır konu açılmışken 400 binde ekran km. Göstermedi Ustanın biri sıfırladı şuan ekran 10 bin de bu araçlar böyle dediler çok şaşırdım satarken sorun yaşar mıyım acaba?
Fabrikasyon bir durum bilgisayarda aslında km neyse görülüyor sadece ekran o şekilde ayarlanmış beyin 400 binden sonra saymaya devam ediyor ama enran 1 den başlıyor bu durum eski birçok araçtada var kamyon olsun otomobil olsun.Satışta ekspertiz durumu görüyor zaten km satarken en çok dikkat edilen durumlardan biridirYok herhangi bir sıkıntı olmadı. İnşallah ileride satarkende sıkıntı yaşamam.
Öyle olmasına sevindim. Aksi taktirde satarken sıkıntı yaşayacağımı düşünüyordum. Teşekkürler 🙋♂️Fabrikasyon bir durum bilgisayarda aslında km neyse görülüyor sadece ekran o şekilde ayarlanmış beyin 400 binden sonra saymaya devam ediyor ama enran 1 den başlıyor bu durum eski birçok araçtada var kamyon olsun otomobil olsun.Satışta ekspertiz durumu görüyor zaten km satarken en çok dikkat edilen durumlardan biridir