Doblolarımızın Güncel Kmleri

saol Mevlüt amca bizde 2011 de d1 in termostatı değişmiştik kışın ısıtmıyordu
SLM BERATCIĞIM, DOĞAL GAZ DEPOSU NKAÇ LİTRELİK. TÜPÜN BOŞ AĞIRLIĞI NE KADAR.VE DOLUM YERİ ÇOKMU. SLM MEVLÜT AMCA.

yanılmıyorsam 2 tane 30lt 2 tane 28 lt lik depo var boş ağırlığını bilmiyorum dolum yeri çok değil az
SLM BERATCIĞIM ,DESANA BAGAJ TÜP DOLU. SLM MEVLÜT AMCA.

SLM BERATCIĞIM, DOĞAL GAZ DEPOSU NKAÇ LİTRELİK. TÜPÜN BOŞ AĞIRLIĞI NE KADAR.VE DOLUM YERİ ÇOKMU. SLM MEVLÜT AMCA.

yanılmıyorsam 2 tane 30lt 2 tane 28 lt lik depo var boş ağırlığını bilmiyorum dolum yeri çok değil az

aynen mevlüt amca.

dolmuş olmasaydı bagajda olacaktı dolmuşta koltukların altında

peki berat söylenen kadar düşük bir tüketim oldu mu? yani doğal gaza geçtiğinize değdi mi? memnun musunuz?

peki berat söylenen kadar düşük bir tüketim oldu mu? yani doğal gaza geçtiğinize değdi mi? memnun musunuz?

abi değişiklik çok fazla günde 30 40 tl daha az yakıyor ve beni üzen en kötü şey araba yokuşlarda devirden düşüyor çok dik yokuşta durunca kalkamıyor

boşver düşsün. yakıtta madem öyle bir avantaj sunuyo geri salıp tekrar baştan sarın rampayı. devir ekonomi devri. uçup kaçma devri değil. benzin-mazot 5 lira olmuş. gitmesin boşver az yaksın. 🙂

düz yolda 1.2 doblodan daha iyi çekiyo ama 😀

çekişi değil yakışı önemli berat 🙂🙂

ticari araçlarda yakışı önemli hususi de ikisi de

İkiside 2011 Model 33 Aylık. 95.560 - 89.854

2004-1.9D-257.400 (ikiyüzelliyedibindörtyüzkm) 🙂

2004-1.9D-257.400 (ikiyüzelliyedibindörtyüzkm) 🙂

maşallah allah nazarlardan korusun bi o kadar daha km yaparsın inş 🙂🙂🙂

182.000 ama halen bilmiyorum orjinal km simi yoksa 2. turu mu 😀😀😀

Back