Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

@Kirizler

Maalesef o konu da doblo çok geride. Aslında azıcık önem verse iyi olacak. Ses sistemi kötü değil resmen berbat.. ben koltuk altına aktif subwoofer aldım. En azından bass sesi alıyorum. Ama enstruman seslerini çok detaylı duyamıyoruz tabi kapı hoparlörleri ile ...

Bir tanede ben söyleyim kontakta merkezi kilit açma tuşuna basılı tutarsanız 4 cam otomatik açılıyor kapatma tuşuna basılı tutuncada geri kapanıyor aracım d3 premio

Benim arabanın orijinal anahtarı yok yedek anahtarı ile kullanıyorum kumandasız. Orijinal kumandalı anahtarı nasıl temin edebilirim.maliyeti ne olur. 2003 D1 vip

@ahms

Servise başvuruyorsunuz bilgi verirler kolay gelsin

Depo kapağı açıkken sürgülü kapı açılmıyor buda kapının ve depo kapağının hasar görmesine engel oluyor ince bir ayrıntıdır

Farları veya sis lambalarını yakmadan gündüz yolculuğunda gösterge ışığının yakmanın bir yolu var mı ?

@mhmt-

Bende bunu soracaktım şimdi 🙂 Göstergeleri tam göremiyorum gündüz hele bazı zamanlar siyahlaşıyor iyice

Teşekkür ederim Erdem kardeşim. Bu fiyat servis fiyatını yoksa sanayide herhangi bir anahtarcı da oluyormu. Burada 250 lira gibi rakamlar telaffuz ediliyor

Arkadaşım bende 2006 d2 kasa var.yedek anahtarını yeni yaptırdım.200 liraya yeni tip sustalı anahtar yaptılar. Daha önce yine 2006 d1 kasa vardı ve kumandasız normal anahtar icin 80 ile 100 lira arası istemişlerdi.Motor kilidi olduğu için biraz pahalı ya maloluyor bilgin olsun.

2010 doblo premio da d3 kumanda kapi kitleme tuşuna basili tutunca camlar kapaniyor acma tusuna basinca camlar aciliyor ve guzel bi ozellik 🙂)

D4 premio araç hareket ettikten sonra şoför kapısı açılmazsa bagaj kapağı açılmıyor. olası hırsızlık durumlarına karşı güzel bir önlem gibi gözüküyor 🙂

D1 ve d2 ler 400.000km sonra kilometre sıfırlıyor ..baştan alıyor

@kaan_akcay
Avm girislerinde cok sikinti yasiyorum bagaja bakicaklar ben sofor kapisini acmak zorunda kaliyorum kapanmiyormu diye servise sordum kapanmaz dediler

@snap_80
Sadece kilidi açmak yetiyor kapıyı tamamen açmaya gerek yok.

Back