Mehmet hocam o kamyon ,otomobil herkesi bağlıyor onlara girmedim50 olan yerleşim içlerinde dikkat edin.
Otomobilllerde yükseltiyorlar ya bazı yerlerde oralarda daha fazla dikkat edilmesi babında dedim bende. Selamlar hayırlı günler.Mehmet hocam o kamyon ,otomobil herkesi bağlıyor onlara girmedim
110 a kadar ceza yemezsiniz 110 dahil %10 pay var2018 yılıydı galiba 112 ile radar cezası yemiştim 199 tl idi %10 hız aşımı yazıyordu bu da demekki bizim hızımız 100 bölünmüş yollarda ben şehir dışında radar ola bilcek yerlerde 100 km nin bi tık altında gidiyorum gösterge dijital olmadığından ortalama 96/97/98 km gibi seyrediyorum onun harici alllah ne verdiyse, (bu güne kadar şehir dışında ilk radar cezam ) eds lere dikkat affı yok özelllikle uşak afyon arası banazda çok dikkat gerekirse inin arabanızı itin o derece sıkıntılı yer
112 ile yedim diyorum zaten110 a kadar ceza yemezsiniz 110 dahil %10 pay var
112 ile yedim diyorum zaten
[/QUOTE Şehirler arası otoyolmuydu? Yani şehir dışı şehir içine giren bölümlerde tabelayla kısıtlama yapılabilir yada 3 şerit gidişli gelişli yolsa 90km hız sınırı artı 99km yapabilirsiniz.İzmir desiniz İzmirden aydına giderken farklı olur otoyoldan bornovaya giriş yaptığında durum farklı olur tabela kontrölü önemli
Şikayet üzerine ceza yazılmaz elinizde bir delil olması gerek sevmeyen herkes birbirini şikayet eder.Park cezası yazarken bile fotoğraf ve görüntü çekiliyor telefon yada mobeseyle EDS keza öyle şehirler arası karayollarda olsun kamerayla tespit ve fotoğraf çekiliyor.Ceza mı yazdıracaksınız🙂Şehir arası şikayetle ceza yazma olayı oluyor mu acaba bilginiz var mi
Zannedersem sadece trafik müfettişi yazabilirŞikayet üzerine ceza yazılmaz elinizde bir delil olması gerek sevmeyen herkes birbirini şikayet eder.Park cezası yazarken bile fotoğraf ve görüntü çekiliyor telefon yada mobeseyle EDS keza öyle şehirler arası karayollarda olsun kamerayla tespit ve fotoğraf çekiliyor.Ceza mı yazdıracaksınız🙂
merak ettim sadece bazen hızlı kullanıyoruz şikayet kurbanı olmayalım 🤣Şikayet üzerine ceza yazılmaz elinizde bir delil olması gerek sevmeyen herkes birbirini şikayet eder.Park cezası yazarken bile fotoğraf ve görüntü çekiliyor telefon yada mobeseyle EDS keza öyle şehirler arası karayollarda olsun kamerayla tespit ve fotoğraf çekiliyor.Ceza mı yazdıracaksınız🙂
O bile belgelendirmek zorunda diğer türlü mahkemeye verildiği taktirde iptal edilir.Zannedersem sadece trafik müfettişi yazabilir