doblo vip premio
Onursal Yönetici
- Adı
- OĞUZ
- Kan Grubu
- A RH +
- Modeli
- Araç Yılı
- 2015
- Renk
- BRONZ KAHVE
70 bin çok az multijet için 70 binde daha sıfır diyolar
dincerx53 tarafından yazılan metin:
arkadaşlar bende doblo 1 model 2001 düz dizel var aracı alalı 6 ay oldu 180 binde birkaç ustaya gösterdim % 60 % 70 iyi durumda deediler ve dizel araçların en önemli konusu aracı bakımını zamanında yaptırmak ve devirli kullanmak ondan sonrası şans 🙂)
FireExit tarafından yazılan metin:
Devirli kullanmak önemli... Ama aşırıya kaçmamak gerek... Bana arabayı alırken ilk dedikleri ''3000 devri geçmeyin sakın''...
Dark Knight tarafından yazılan metin:
FireExit tarafından yazılan metin:
Devirli kullanmak önemli... Ama aşırıya kaçmamak gerek... Bana arabayı alırken ilk dedikleri ''3000 devri geçmeyin sakın''...
Peki belirli bir süre için mi yani araç size, siz araç alışana kadar mı?
Bana da aracı teslim esnasında ilk 10bin km aracı zorlamayın demişlerdi.
serdarengin tarafından yazılan metin:
benim 180bini devirdim maşşalaahhhhhh tık yok...
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
bir yerde okumuştum..istanbulda 1.3 albea 1.000.000 km yol yapmış fiat aracı taksicinin elinden alıp müzeye koymuş taksiciyede yeni albea vermiş...................doğruluk oranı tam nedir bilmiyorum....*tup*
Chirmicty tarafından yazılan metin:
bir yerde okumuştum..istanbulda 1.3 albea 1.000.000 km yol yapmış fiat aracı taksicinin elinden alıp müzeye koymuş taksiciyede yeni albea vermiş...................doğruluk oranı tam nedir bilmiyorum....*tup*
bence şehir efsanesidir satış yapsın diye kim kime bedava araba veriri araba eskittin diye 😀 bizde eskitelim doblolarımızı bizede versinler yeni doblo 😀 bilmiyorum ama gerçek olacağını düşünmüyorum
aynen abi belki şehir efsaneside olabilir.. 😀Chirmicty tarafından yazılan metin:
bence şehir efsanesidir satış yapsın diye kim kime bedava araba veriri araba eskittin diye 😀 bizde eskitelim doblolarımızı bizede versinler yeni doblo 😀 bilmiyorum ama gerçek olacağını düşünmüyorum
😀 😀doblo vip premio tarafından yazılan metin:
multijet 1 milyon motor yapmadan deviirdiği doğru ama 😀
serdar abi maşallah iyi yol yapmışsın arabanda hala maşallahı var ama doblo olduğu içindir😀
SerCan tarafından yazılan metin:
400 binde 2003 düz dizel daha motor yapılmadı tık yok ama bakımlarını her 10 binde bir yaptırıyorumm .)