doblom & ben

selcukan43 tarafından yazılan metin:
Kimse pek koymamış sanırım ben koyayım dedim..

goruntu316.jpg

goruntu277.jpg

selcuk079.jpg

selcuk083.jpg

selcuk051.jpg

yahu selçukan43 kardeşim 🙂 burası yanlış hatırlamıyorsam hava lojmanlarının olduğu üst taraf değilmi? çeşme ve piknik alanıda var ufak tefek.*rolleyes*

kokplot tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
aldırmıyorum.yanlız ilk aldığımda 170 km de iken yol bilgisayarını kurcalarken ana km yi sıfırladım.
200 km ye gelinceye kadar bir defalık sıfırlama hakkın oluyormuş.bilmiyordum korkup servise sorunca öğrendim🙂

aynen öyleymiş. bu yol bilgisayarının bir kolaylığımı desem.. bende doblo yu ilk aldığım gün araçta bana özelliklerini anlatırken gözümün önünde 25 km sıfırladılar be sadece bir kere sıfırlanır dediler. yaniii aynen öyle B)

Bence şu mantıkla olabilir. Sıfır araba alan biçok kişi bu olaya dikkat etmiştir. Araba sıfır ama km si 3-4 yade 20 - 25 km olabiliyor. Fabrikadan çıkışı taşıma servisteki hareketler için normal karşılanmalı. Fakat bazıları bu sistemi anlamayıp kafaya takıyor ve tepki gösteriyorsa bu niye sıfır değil diye.. " Al sana sıfır" diyebilsin satanlar diye konulmuş bi özellik olabilir. Satışa kadar geçen zamandaki konumlandırma için katedilen km yi silmek amaçlı 😀

Black Hawk tarafından yazılan metin:
kokplot tarafından yazılan metin:
geremy tarafından yazılan metin:
aldırmıyorum.yanlız ilk aldığımda 170 km de iken yol bilgisayarını kurcalarken ana km yi sıfırladım.
200 km ye gelinceye kadar bir defalık sıfırlama hakkın oluyormuş.bilmiyordum korkup servise sorunca öğrendim🙂

aynen öyleymiş. bu yol bilgisayarının bir kolaylığımı desem.. bende doblo yu ilk aldığım gün araçta bana özelliklerini anlatırken gözümün önünde 25 km sıfırladılar be sadece bir kere sıfırlanır dediler. yaniii aynen öyle B)

Bence şu mantıkla olabilir. Sıfır araba alan biçok kişi bu olaya dikkat etmiştir. Araba sıfır ama km si 3-4 yade 20 - 25 km olabiliyor. Fabrikadan çıkışı taşıma servisteki hareketler için normal karşılanmalı. Fakat bazıları bu sistemi anlamayıp kafaya takıyor ve tepki gösteriyorsa bu niye sıfır değil diye.. " Al sana sıfır" diyebilsin satanlar diye konulmuş bi özellik olabilir. Satışa kadar geçen zamandaki konumlandırma için katedilen km yi silmek amaçlı 😀

ellaamm öyledir hele. sıfır mıfır al arabayı yardırda yardır diyorlar aracını veriyorlar 😀

Yahu kafaya takılacak birşey değil ki bu.

Bilgisayara bağlanma aparatı var sonuçta.

İçine bir yazılım atılır, mesela araç her 10 bin kmde kendini sıfırlar. 🙂
Ben 100.000de düşünüyorum açıkçası. Km için yazılım atıcam içine.
100.001 yerine 1 desin. 😀 2 seneye nasılsa 100 bini buluyor gene. 😀

DobloM tarafından yazılan metin:
Yahu kafaya takılacak birşey değil ki bu.

Bilgisayara bağlanma aparatı var sonuçta.

İçine bir yazılım atılır, mesela araç her 10 bin kmde kendini sıfırlar. 🙂
Ben 100.000de düşünüyorum açıkçası. Km için yazılım atıcam içine.
100.001 yerine 1 desin. 😀 2 seneye nasılsa 100 bini buluyor gene. 😀

yaw hadi tempralarda yapılıyordu. bari dobloları alet etmeyin bu işlere yakında araba satamayacak millet. 🙁

Abi öyle deme, 5 sene sonra düşünsene?

Bi Doblo alacaksın ve araç daha 20 bin kmde 😀😀

Hemen almaz mısın? 😀

(servis şöyle dicek ama, sayın müşteri gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, arabanın 600 bin km bakımı tertemiz yapılmış) 😀😀😀😀😀

bizimkide 2006 82500kmde doblo ile gezmesi çok zevkli oluyor

Evet kokplot abi hava tugayının üst tarafları 🙂 tepeden çekilen manzaralar oralar.. atakentten çıkılan şahin tepesi var orası.. tam sağ tarafında piknik yapılan yer dediğin kent ormanı.. orası değil ama 🙂

selcukan43 tarafından yazılan metin:
Evet kokplot abi hava tugayının üst tarafları 🙂 tepeden çekilen manzaralar oralar.. atakentten çıkılan şahin tepesi var orası.. tam sağ tarafında piknik yapılan yer dediğin kent ormanı.. orası değil ama 🙂

selçukan neredesin kardeşim sen yaaw özledik gerçekten. bende oralarda bayağı zaman hacadım .. arabamı günde iki defa yıkardım o tepede. çeşme var su var karışan yok müzik sonses. keyif benim. babadan gayrı sigara içi rahatlığı vardı😀 .. bir gezmee giderken birde gezeden gelince arabayı yıkardım🙂

fotom vardır bi bulursam kafanı ağrıtıcaam. foto yayınlarım. kendine iyi bak sdevamlı gel akşamları doblom ve ben iyi takılıyoruz. bize takılanda uçuyor 🙂

Abi daha dün burdaydı zaten Selçuk 😀

arkadaşlar slm 43 RS 977 arkadaşım arka sisleri parklara mı bağladın tek kablo mu cektin bn de yaptırmayı düşünüyorum..

kazasız belasız sürüşler 😀

Back